keskiviikko 9. elokuuta 2017

OPE ON LEHMÄ!!! TEACHER IS A COW!!!

TEACHER IS A COW!!! OPE ON LEHMÄ!!! niin siitä on aikaa kun kirjoitin nuo historialliset sanat taululle ja kuuntelin open jäkätystä seisaaltaan luokan edessä kuinka hän olisi mielummin kärpänen kuin lehmä...niin taisi olla isopää korhosen titta, joka kaipasi ja odotti sitä klassista open pikku enkeli palkintoa..

Koulut alkavat ja todennäiköisesti taas joku kirjoittaa nuo sanat jossakin päin maailmaa jossain muodossa ja kiihtynyt opettaja täti jäkättää ja ... niin sanotaan, että historia toistaa itseään varsinkin joissakin asioissa..nyt kun olen sosiaalisessa mediassa en voi kuitenkaan tehdä enää kaikkia niitä virheitä, joita tein aikaisempina vuosina.. ei ole aikaa kun jäkättää itse bloggerilla ja facebookissa ja twitterissä ja wordpressillä vähän pervoilee enkkuu yms...

Niin en siis varmaan ole täysin muuttunutkaan eli sama adhd vaan mitkä ovat diagnoosit..no arvatenkin aivan päin persettä..no depressio on se on 100% varmaa, ahdistuneisuushäiriö 100%, diabetes 100% niin mitä sitä elämässä muuta tarvitaankaan.. LUTKUTTAKAA HUORAT VAAN SITÄ LAKUA!!! mulle ei enää maistu, se laskee testoo... myös suomalaiset naiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti