sunnuntai 20. elokuuta 2017

MURHA!!!

idiootit..taas kerran suomalaiset tiedotus välineet ja yhteistkunta osallistumassa johonkin täysin idioottimaiseen toimintaan.. jos se nullikka leimataan terroristiksi ei suomi ole enää puhdas paikka ja niitä voidaan siis odottaa lisää ja turvallisuustaso nousee tiedotusvälineiden ja yhteiskunnan ansiosta korkeaan..

Sanoisin sitä nulikkaa, jonka kaltaisia helsingin kirjastoissa pyörii päivittäin silmille hyppimässä terroristin aluksi..teko oli murha tai kaksi murhaa ja kahdeksan murhan yritystä ja pahoinpitelyä muttei tekotavaltaan vielä aivan riittävästi yllä terroritekoon..eli turha leimata sitä myöskään väkisin terroriteoksi..kielteisen turvapaikka päätöksen saanut nulikka, jolla on saattanut olla yksinkertaisesti liian pienet munat turkulaisessa kikeli osamäärä kilpailussa.. siis liian pienet munat suomalaisille naisille ja kielteinen turvapaikka päätös jos on teon motiivina niin ei suomalaisten kannattaisi hakea nyt ensimmäistä terrori huomiotaan maailmalta..yök..

tää yhteiskunta on menossa ihan päin persettä..homoja vittu palvotaan yms tästä on tullu niin akkamaisten ihmisten paikka elää et hyi helvetti koko tiedostusvälineitten touhu tässäkin .. huusiko se allahia tai mitä perkelettä hyvänsä ei ratkaise eikä sillä ole mitään tekemistä vielä terrori teon kanssa.. ja miten ne voi pesiä täällä vuosikausia jos niillä on jo kielteinen päätös..saako ne pesää kenties jostain?

Terroristeja ja pedofiileja on tää maa puolillaan ja persereiästä kohta syntyy varmaan homo pekan määräyksestä taikka anaaliaan antavan saulin suorastaan pyynnöstä seuraavat sukupolvet suomessa.. ampukoot ryssälandiassa vaikka jokaista puukon heiluttajaa terroristina se ei ole finnilandiaa..

Kehukoot itse toimintaansa vaikka kuinka teko oli osa suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnista kertova rikos eikä sillä ollut mitään yhteyksiä äärijärjestöihin..suomessa puukko on heilunut aikaisemminkin..kysykää vaikka ruotsalaisilta mitä tarkoittaa finnjävel.. sehän kotoutui turkuun eli peilin eteen myös koko suomi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti