torstai 17. elokuuta 2017

PERLEKE KU EI NUKUTA!!!

Jotain aamusta taas duunattava kku ei vaan nukuta niin ei nukuta vaan ei minnekkään menookaaan.. töihin? ha ha ha .. vitsi maksaa kuukauslipun verran siitä lystistä et pääsis jonnekkin tiskaamaan osa-aikaisella työsopimuksella...hauskaa .. suomalainen yhteiskunta on tänä päivänä aika vitsikäs..

Henkilökohtainen konkurssi siis jossa yhteiskunta yrittää myös pitää kiinni kynsin hampain ja tarjota ainoastaan osa-aikaista tarjoilija pyllistäjän työtä taikka tiskaamista, mistä sais vielä maksaa viiskymppiä..henkilökohtaista konkurssin ylläpitäviä voimia voi pitää täysillä perusteilla poliittisena vainoamisena..

Niin on näitä vainoojia muutenkin.. pari suhde vainoajia .. kyllä vielä kaukaa pitävät varmaan valheistaan kiinni kuolin vuoteellaankin ja nauraavat partaansa... jos näitä suomalaisia naisia vertaa joiden kanssa olen ollut niin kyllä tiina voittaa...eikä ihme kyl se sentään on oikea pornotähti eikä leikki niinku mari vaik kyl marikin suihinoton hallitsi toisin kun kati ja mallu.. kati osas pyllistää hyvin, mut se puoli oli mallulla jotenkin arempi..en tiijö johtuko lyhyempi vittusuudesta vai mistä? vai onko nuorena tyttönä pantu perseeseen liikaa..no oli miten oli katilla oli syvempi ja mallulla taas norsumpi..tietysti eihän synnyttäneitä sais verrata, mut maassa maan tavalla ja suomessa kun ollaan niin mikään muu ei ole yhtä tärkeää kun sdp sdp sdp..

Ai perkele minkälainen ristilukki näteimmässä valkoisessa mekossa eilen näin telkussa..oikeastaa mun kävi jo sääliks sitä pitkää vihreetä kaveria..en enää es haluais vastaavanlaista kysyntää suomalaisilta naisilta..niin hulluja ja pervoja ne saatana on..ei ne muuten jonottais sitä hjallistakin...pittuutta lissee heti tai ainakin rahaa helvetisti..no ei vaan ne löysänä roikkuvat sukukalleudet on suomalaisten naisten juttu aivan selkeästi mikä erottaa ne muista naisista..Suomalaisen naisen seksuaalinen identiteetti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti