perjantai 4. elokuuta 2017

SUOMALAINEN KRISTINUSKO JA PEDOFIILIA

Isä meidän hkn sininen, jonka jokainen nainenkin saa siellä paratiisissa...suomalainen kristinusko on sanoja ja liturgioita niinkuin kaikki muutkin uskonnot täynnä, mutta se mihin ihmiset oikeasti uskovat on täysin toinen asia..suomalaiset eivät niinkään usko kristinuskon sanomaan vaan ristin symboloimaan fallokseen ja pedofiiliseen isä meidän perverssioon..

Siksi juuri kaiken pitää olla kilttiä ja lapsellista myös aikuisten välisissä parisuhteissa taikka sitten kun ovi menee kiinni alkaa jokin täysin päinvastainen yleensä fyysinen taikka henkinen väkivalta erimuodoissa. Lapset ovat tabu ja hyvin arka aihe ja itse asiassa todistaa suomalaisten pedofiiliaan taipuvaisia perverssioita ja ei ihme jos pienestä asti sinut opetetaan uskomaan ristiin, jonka todellinen merkitys on piilopervo hkn sininen miehen lahkeessa eli pakanallinen ja pervo kristinusko..

Niin miksiköhän niitä pappeja kärähtää aina sillon tällöin ja miksi juuri niistä kilteistä sedistä ja tädeistä paljastuu lapsiin sekaantujia aina sillon tällöin? Kyse ei ole varsinaisesta kiltteydestä sen kanssa ei pedofiilialla ole mitään tekemistä vaan teatterista ja luonnollisten seksuaalisten tarpeiden tukahduttamisesta, jonka seurauksia ovat perverssiot ja pedofiilia..siinä taas korhosen titoille ja anni peltoloille miettimistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti