lauantai 19. elokuuta 2017

MYRKYTETTYÄ PUUROA!!!

Saatana väärin laskivat..he en ottanu ku puolikkaan annoksen ja sain vielä runkattu eli pussit tyhjennettyä siitä estrogeeni paskasta eli jos laskelma oli et mun pitäis olla just nyt budapestissa ja siellä pariviikkoo 15-8=7 eli viikon testoo laskeva vaikutus..mut MÄHÄN LÄHENKII REISSUU VASTA ENS VIIKOLLA!!!

Enkä saatana sitä ennen syö enkä juo mitään mihin on paskalaitoksen väen ämmät koskenu..nin se viikkohan menikin täällä näitten rupikonnien seurassa..siellä on kolkyt astetta lämpöö et kyl se testo siellä taas alkaa toimimaan..

Täällähän pläräätte syyssateessa terroristi kavereittenne seurassa..enkä mä missää budapestis oo..pelkkä lento sinne ja sitten alpeille..sehr schön..alppi mysli nostaa kuulemma kans testoo.. ja ne tirolilaiset mädchenit..wunder schön...tanz bitte noch einmal mit mir...

Eikä ne itävaltalaiset niin paljoo miehen testoo laske he vaan nostaavat kun pyllistäävät .. kylhä sitä tietty saa olla mut se tärkeempi on tunne ja järki...niillä on keskimäärin 110 älykkyysosamäärä et kyl se pitäs ihan todennäköstäkin olla..tunne puoli vielä vähän arveluttaa mut kun pääsee humppaamaan mummojen kanssa nin eiköhän se siitä.. ja kikeli osamäärää ne voi nauraa ku kertoo et suomalaisia naisia iskee terroristit kikeli osamäärä kuvillaan.. jeesus et porvari pojat keksi miten iskeä nainen lähettää sille kännykällä kikeli osamäärä kuva ja sitten terroristit nappaa ne niitten nenän edestä..

Hyvä tästä maasta on vähäks aikaa taas päästä pois..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti