torstai 5. tammikuuta 2017

Seksikolumni: Tämä on maailman paras peniksenjatke

Seksikolumni: Tämä on maailman paras peniksenjatke: Minulla on hyviä uutisia niille, joilla on pieni penis: Pelinne ei välttämättä ole pelattu seksin suhteen, mikäli otatte käyttöön maailman parhaan peniksenjatkeen. Sen avulla myös pienemmällä varustuksella voi tyydyttää hyvin vaativankin kumppanin.

Vastaus:

Rouva Ronski väittää miehen itsevarmuuden tulevan tosta noin vaan ja naisen täydellinen tyydyttäminen olevan kaiken tärkein juttu. Kuitenkin hänkin vaikuttaa olevan aidosti hervottomiin miehiin päin niin paljon kallellaan ettei miehen pelkkä itsevarmuus tilannetta muuttaisi mihinkään.

Nämä ovat juuri näitä jäkäjäkä juttuja mitä naisten lehdet ja blogit ovat pullollaan. Suomalaiset naiset ovat ja varmaan tulevat pysymäänkin enemmän hervottomiin miehiin päin kallellaan. Se ei paukkupakkasellakaan muu auta kun nauraa suomalaisille naisille ja niiden hervottomille miesihanteille ja NÄYTTÄÄ NÄRHEN MUNAT!!!

Miehen itsevarmuus olisi peniksen koosta riippumatta huomattavasti parempi jos sen merkitystä ei ylikorostettaisi samaan tapaan kun Suomessa. Suurin osa miehistä ovat hyvin lähellä toisiaan ja teknisesti mittasuhteissa ei ole minkäänlaiseen peniksen jatkeeseen eikä virutteluun tarvetta.

Miksi naisen täydellinen tyydyttäminen on Suomessa 2017 ehdoton vaatimus kun Afrikasta tulevat kulttuurit eivät vielä edes hyväksy naisen nautintoa koko asiassa. Askel kerrallaan eteenpäin ja sentti sinne taikka tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti