maanantai 16. tammikuuta 2017

Kolmekymmen vuotinen sota

Olen ollut kolmekymmentä vuotta sodassa jos munista se lasketaan...voi olla etteivät ne olisi aivan samassa tilassa jos ja jos..olisin urheillut nuorena enemmän..mutta ne ovat sen kolmekymmentä vuotta sotaa kestäneet!!!

Munatyyppejä on erilaisia..se miten sopeutuneet ne ovat kylmään ja pakkaseen..neekereillä ne eivät ole tyypillisesti pohjoiseen sopeutuneet vaan ovat aina päivälläkin keskimääräistä isommassa tilassa, sitten on välityyppi mihin suurin osa miehistä kuuluu ja tämä suomalaisten miesten muna tyyppi missä talvella ja stressissä ja yms. ne ovat päiväsaikaan ne närhen munat..

Täydelliset nekään eivät ole sillä kun ne koollisesti suojautuvat kylmää ja pakkasta vastaan niiden toiminta asteen verran heikkenee..depressiossa ne menevät pitkäaikaisesti pienempään tilavuuteen..ne kuitenkin voivat palautua täysin normaaleiksi kun ihminen vaan saa tilaisuuden parantua depressiosta..yleensä ne pitävät kuitenkin normaalia hormoonitoimintaa yllä, muttei huippu-urheilija suorituksista vakavassa depressiossa kannata haaveilla eikä hardcore puolen porno esityksistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti