sunnuntai 15. tammikuuta 2017

RASISTI!!!

FASISTI BASISTI RASISTI!!! siinä taas annos uutta energiaa jos nämä maahan muuttajat ja niiden jälkeläiset edes ymmärtävät sanojen oikeat merkitykset ja sitten niihin liitetyt piilomerkitykset eri vivahteineen..onko järkeä tulla tänne pohjoiseen ja jatkaa samaa paskaa täällä mitä on joutunut kohtaamaan maassaan mistä on lähtenyt pois eli kaikissa muodoissaan onko järkeä tulla tänne vihaamaan fasisteja, basisteja, rasisteja ja kaikkea mikä ei miellytä kuten ilkeää kirjastotätiä, joka heittää pihalle ja opettajaa joka ei enää imetä kouluikäisiä..

Vinosilmät ovat ehkä keskimäärin maahan muuttajista keskimääräistä älykkäämpää porukkaa ja heillä on ihan tänne sopivat tavat ja uskomukset..aina heilläkään ei kuitenkaan täysillä kulje sillä suomessa ravintolan pitämisessä pitää noudattaa suomen lainsäädäntöä yms. mitä sitten afrikkalais-ählämi-vinosilmä yhteistyö tarkoittaa? monesti juuri sitä et me suomalaiset ollaan pelkkiä fasisti basisti rasisteja.. eli tyhmyys tiivistyy maahanmuttaja joukossa..

Tänään on sunnuntai ja suomessa on uskon vapaus oli sunni taikka shiia taikka mikä sika öykkäri ählämi..jumalan voi kieltää itseltä muttei muilta eli se on henkilökohtainen kysymys..yliluonnollista jumalaa ei ole ja siihen uskominen pitäisi laissa ja ihmisoikeuksissa kieltää.. ja vaikka suomalaiset eivät heti moskeijaa joka helvetin paikkakunnalle rakentaisikaan niin he eivät ole siinä rasisteja..ja vaikka minä nimittelenkin maahanmuuttajia niin en tunne olevani kuin asteikolla lievästi ja terveellä tavalla rasisti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti