perjantai 20. tammikuuta 2017

ONKO HORO AINA HORO?

Perjantai ja jos nainen on masturboinut vittunsa tavallisen miehen kantamattomiin valtavalla seksilelullaan odottaakseen king kongin raiskausta viikonloppuna niin mitä nainen saa ja menettää eli onko vittunsa viruttaminen järkevää?

Sellaisia huomattavasti suurempia ja järeitä yli kaksikymmentä senttisiä ja halkaisijaltaan yli 60 mm löytyy kuitenkin ehkä vain muutama tuhannesta..ei välttämättä sitäkään..suomalaisissa miehissä normaalivaihteluväli on 13-18 ja todelliset kahteen kymmeneen päin olevat ovat siis harvinaisuuksia.

Gambialaiset tuonti urokset ovat valikoituneita miehiä, joilla se on siellä päin ja heillä myös kysyntää juuri kyseisen ominaisuuden takia. Heitäkin on kuitenkin niin vähän, että he voivat jopa pyytää rahaa naisilta palveluistaan. Tai kysyntää niin paljon. On aika merkillistä suomalaisten naisten epätoivoinen yritys tyydyttää seksuaaliset tarpeet hyvin yksinkertaisella tavalla. Siinä jää paljon kyvykkäitä uroksia kysynnän ulkopuolelle kokonaan. Ja naisellisia seksuaalisen tarpeen tyydytyksen muotoja ja itse orgasmi.

Suomalaisten naisten munahulluutta voisi verrata samaan kun miehet etsisivät vain mahdollisimman tiukkaa reikää. Muilla ominaisuuksilla ei olisi mitään merkitystä. Kaikki muut ominaisuudet olisi täysin yhdentekeviä ei rinnat ei, ei perse ei, ei sääret ei, ei kauniit kasvot ei, ei hiukset ei, ei silmät, ei hyvä ja naitava olemus ei, pelkkä reikä se kun meillä miehillä mielessä olisi ja se tarkalleen mitattaisiin miten tiukka ja se ratkaisisi ja miehet jonottaisi tuota yhtä naista pelkästään tuon yhden ominaisuuden perusteella.

Tuo yksi ominaisuus on tietysti myös oltava. Mutta miksei naiset ole hoksanneet, että jos sitä hakee vaan suurempaa ja suurempaa todellakin kaikinpuolin muuten mukavat miesehdokkaat tippuvat pois.  Järkelemunaisten maailmassa olisi aika tylsää. Siihenkin, koska nainen tottuu fyysisesti ja psyykkisesti. Se tuntuisi ja näyttäisi samalta kun se normi jorma 15 senttisellään aikoinaan kun sen jätti ja lähti siitä kylän suurinta kypärää metsästämään ja työporukassa hihiteltiin päiväkoti leikkiä leijonaa mää metsästä ja tahton saada suuren..

Niin ahneella on paskainen loppu ja monella se anaalipuoli onkin sitten värkin viruttelun jälkeen enää jäljellä, koska aina se ei palaudu kuin leikkaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti