torstai 19. tammikuuta 2017

LUTKUTTAKAA SITÄ LAKUPENTTIÄ!!!

Suomalaiset naiset ovat selvässä munan puutteessa..naistenlehdet pursuavat munanpuutteesta kertovia juttuja..metrossa ei tarvitse kun vilkasta niihin pain ja niin selvää munanpuutetta..mikä avuksi? kun ei me suomalaiset miehet kelvata eikä ne jotka kelpaavat letkuineen ríitä niitä tyydyttämään...LUTKUTTAKAA SITÄ LAKUPENTTIÄ!!!

Suomalaisista naisista on tullut valkkaajia, jotka vaativat mieheltä lähes kaikkea mahdotonta..miehen pitää olla sitä ja tätä ja ehdottomasti adoniksen kaltainen, joka vielä on käynyt nimenomaan heidän takiaan kokkikoulunkin..siinä sitten suomalainen nainen viilaa kynsiään ja odottaa täydellisen lakupentin tarjoilemaa viiden tähden illallista..kelpaisiko närhen munat? no nenästä pitäen juuri ja juuri mut ei siinä sänkyhommiin sillon mentäiskään..

Niin jos puolet miehistä on jonkun asteisessa seksuaalisessa depressiossa niin sitä munaa ei sillon tule tuosta vaan ja kun naiset käyttävät säännöllisesti masturboidessaan ylisuuria eli suurempia kuin pornopätkissä olevia seksileleluja taikka antavat niin valkoisten kuin mustien apinamies laumojen nussia kuivan pillunsa kännissä norsun vituksi..niin sitten kun sillä normi miehellä sattuu olemaan se rahapäivä ja sillekkin pitää edes vähän antaa niin ei se juttu oikein toimikkaan...

Olisiko sdp stä apua? Laitettas tankillinen sdp tä ja ajeltas namia syömään jonnekkin pöpelikköön? Vai jos se laitettaiskin perseeseen? Siinä olisi vähän isommaksi pillunsa viruttaneille suomalaisille naisille apu kun se normiseksi ei riitä..orgasmeja nää ei saa letkumiehiltä eikä ne usko sellaiseen täällä maan päällisen elämän aikana tulevankaan vaan sen pitää olla joku Jeesus ihmemaassa..

Ehkä voisin kirjottaa siihen tarkan opuksen suomalaisille naisille eli kuinka opettelette nussimaan normimiehen kanssa ja saan viisikin täyttä orgasmia tosta noin vaan taikka sen vielä yhtä aikaa..siihen tama maa ei valitettavasti ole vielä kypsä ja sairauteni on yhä keskivaikea depression, joka on todellakin tällä hetkellä valitettavasti sen vaikeammalla puolella..

Kontulassa? ei siihen menee vielä tuhat vuotta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti