lauantai 21. tammikuuta 2017

KAKKI EI YMMÄRRÄ MUA!!!


No mut ei hättää sannoo savolaeset kakki ymmärtää siuva..Miten savolaisten kaltainen täys paskaläjä vois ymmärtää mua? No ne sannoo tietäväsä kakki miun ongelmien peri syyn..hih siul oon vaan liian pienet munat...savossa paskaradiossa yleistä ja kollektiivista tietoa ovat mm. miesten perintökalleudet ja suihkussa ne jonkun luotettavan tietolähteen kuulemma nähtynä..

Ymmärtääkö suomalaiset minua? Eivät kaikki. Sdp ei edes halua ymmärtää vaan kääntää kaiken joko järjettömäksi taikka hulluudeksi omalle äänestäjäkunnalleen joka koostuu pääasiassa äo 90-110. Suomalaisten suurin massa, koska on tuossa n. 60 % ja se koostuu pääasiassa palkkatyöläisistä joita sdp edustaa.

Sdp läiset väittävät kuitenkin suurin osa olevan keskimääräistä älykkäämpiä ja suurin osa heistä esim. minua älykkäämpiä ja näin he luulevat tietävänsä , että minä olen idiootti taikka hullu. Mutta tarkastellaampa asiaa hieman tarkemmin. Olen kyllä depressiossa ja synnynnäisesti tarkkaavaisuushäiriöinen eli jonkun laista älyllistä vajaakäynti esiintyy kyllä, muttei se minusta tyhmää taikka hullua tee. Depressioni tekee minusta joskus inhorealistin ja tarkkaavaisuushäiriöni on tyypillisimmillään kirjoitushäiriöitä yms. Siinä KAKKI!!!

No ei sentään kun vasta alkuun päästiin...laitettaan moppoon spd tä tankillinen ja piereskellään ruisleopää enneku mettää lähtää kaatammaa..Niin meidät suomalaiset on ajasta jäljessä olevillä älykkkyysteillä aivopesty uskomaan, että etenkin nuoret olisivat lähes kakki keskimääräistä älykkäämpiä eli n. 80%. No eihän tuossa ole mitään järkeä kun keksijakaumassa täytyy 50% olla keskimääräistä tyhmempiä ja vain 50% on sen pahemmalla puolella. Eli sdp läinen älykkyystestaus on valhetta ja propagandaa.

Eikä suomalaiset ole kansainvälisestikkään uusimpien tutkimusten mukaan kuin tarkalleen satasen porukkaa. Mutta tarvitseeko ollakkaan kun siinähän se juju onkin, että kaikki kansat ja rodut ovat oikeasti älyllisesti melko lähellä toisiaan. Nokia ja porvarit mielellään olisivat halunneet tehdä meistä älyllisesti jonkinlaisen herrakansan. Huonosti kävi. Sata vuotta ja satasen porukkaa. Eli onneksi on ollut onnea matkassa.

Mutta minuapa joskus jopa tyhmempi taikka älykkäämpi ymmärtää, koska en luontaisesti pyrikkään miellyttämään tuota keskihakuista satasen porukkaa. Tiedän vaan etten siihen en kuulu. Kyllä minua ymmärtää tietysti satasen pekka ja liisakin, mutta he eivät yleensä ole sdp läisen propagandan saartamia eli paskaradiossa ei suhisee: #¤ ÄLKÄÄ KUUNNELKO TIIHOSEN OLLIA HÄNELLÄ OVAT MUNAT SURKASTUNEET JA HÄN KUULUISI HULLUJENHUONEELLE JA HÄNELLÄ OVAT AIVOTKIN RYYPÄTTY!!!

Ja mitä kuuluu anne bernerille, tuolle ihanalle, älykkäälle ja kauniille liikenneministerillemme? Eilinen iltapäivälehtien yhteishyökkäys kuvastaa taas suomea ja suomalaisia ja koko tätä paskalaitoksenväen kansakuntaa miten me reagoimme asiohin, jotka ovat kuitenkin parempi ratkaista rationaalisella tavalla. Täyttä raivoa, idioottimaista sellaista ja niin tyypillistä suomalaisuutta, että hävettää taas olla suomalainen. En edes itsekkään ollut bernerin esityksen puolella heti aluksi enkä kokonaan varmasti tule olemaankaan sillä vastustan jyrkästi sitä, että joku ökyporvari saa liikenteestä itselleen automaatin jolla rikastuttaa itseään ja sukulaisiaan.

Niin mutta kun tarkastelin asiaa tarkemmin niin miksi todellakin niiden, jotka eivät käytä autoa pitäisi maksaa veroina teiden kunnossapidosta? NIIN JA MIKSI me suosisimme aikana jona globaalisti pyritään energian kulutuksen vähentämiseen sitä, että joku siltavuoren jammu laittaa sdp tä tankkiin ja ajaa huruttaa vanhalla saastuttavalla autollaan mellipussi shelliltä ostettuna pikkutyttöjä metsästämässä? MIKSI? HÄVETKÄÄ SAATANAN SUOMALAISET!!!

Mutta minä en häpeä yhtään sanoa, että vaikka anne berner vaikuttikin aika hirveältä porvari akalta niin ihan naitavan näköinen nainen se olisi vielä..vittu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti