tiistai 31. tammikuuta 2017

PALLEJA PAKOTTAA!!!


Totta..aamuisin ne zippaa semmoseen tilaan et hirvittää ihan..jotkut olis jo hirttäytyneet...nyt tiedän miltä tuntuu munista hirttäytyminen..niin jotain siis pielessä kun ne eivät oikein tahdo palautua normaalisti ja ne pakottavat melkein huutamaan APUA!!!

En ole saanut tätäkään toimitettua juuri tämän takia..en yksinkertaisesti ole kyennyt..joudun laskemaan päivittäiset tekemiset mitä jaksan tehdä ja mitkä eivät stressaisi liikaa eli nostaisi stressihormoni tasoja, mistä tämä ilmiö nyt sitten mitä ilmeisimminkin johtuu ja  jos tämä suomen valtio, joka on syyllistynyt mm. fyysiseen kidutukseen 4.6. 2001 saataisiin ne hormonit tutkimaan myös tunnustaamaan virheellisen taikka puutteellisen hoidon.

Depressiossa kohoaa kortisoli arvot, jotka ovat myös pitkäaikaisesti hyvin hankalaa miehille ja uroskoirille. Ei ole jori dopermannillakaan kivaa jos se ei saa riittävästi liikuntaa. Mutta se ei tuota juttua taas tiedosta eli siihen ei syvällisempi masennus taas iske mikä iskee mieheen kuin mieheen, jonka kivekset alkavat hirttäytymään ja masennus vie puhdin pois. Ei yksinkertaisesti jaksa.

Niin ja mitä täällä talvella helvetti voi kun meidän elimistö on tehty suojautumaan kylmää vastaan, mutta samalla myös sairastumme masennukseen. Matkustaa, kylpeä yms. ja ottaa rennosti... ja tietysti juoda olutta...niin ja sitten meneekin koko kesä niitä sulatellessa eli jos hyvin käy niin heinä elokuulla voi taas tuntea olevansa normaali mies ja tulee syyskuu ja sitten alkaakin kylmenemään ja marraskuun äkkipakkaset ja ollaan taas munat rusetilla.

Mieshormonitasojen tutkiminen on siis välttämätöntä sillä jos ne ovat laskeneet niin sillon on todellakin myös suomalaisen yhteiskunnan tehtävä jotain eli minun tulee saada asianmukaista hoitoa. Muutoin minusta tulee erittäin kallis hoidokki, koska en kuolisi välittömästi, mutta sairauksien määrä tulisi vain kasvamaan. No välttämättä näin ei vielä ole tapahtunut. Se koska joidenkin lääkäreiden mukaan alkaa vasta viidenkymmenen ikävuoden jälkeen, mutta joidenkin jo kolmenkymmenen. En tiedä en ole lääkäri.

Se voi myös kuitenkin olla vaikka cushingenin tauti, eli myös kortisoli arvot tulisi tutkia vaikka se onkin melko harvinaista, mutta arvaan jo etukäteen ettei näin pienellä ja köyhällä kansakunnalla ole yksinkertaisesti varaa sellaiseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti