keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

HUURA HUURA ISO HURA!!!

Suomalaiset naiset ovat sitä... nimittäin naisia isolla sanalla HUURIA!!! et mul taas kävi säkä ja jäkä jäkä.. et eivät muka helsingissä vietä kesää mökeillä ja veneillä taikka muilla mailla ja mitä siellä tekemässä no varmaan lotharin munia pesemässä.. niin voihan ne ihan jonkun koti ählämin kanssakin tietysti kesää viettää taikka plärätä ja uusintä dildo sarjaa testata, mut se et kesällä naisia olis oikeesti jossain terasseilla tai muualla kun kaivohuoneella huuuraamassa niiin..

Aika harvinaista..niin harvinaista et kun ei ole mökkiä ei venettä eikä rahaa tarjota ulkomaan matkaa niin onhan mullakin kikkeli kuva, mut siinä on se et suomalaiset naiset ei usko siihen kun kyse on suomalaisesta miehestä..niin se on se on sitä kun suomalainen pedofiili ämmä lauma koodaa sen jutun samaks kun millimetri heidän norsun vitussaan niiin mitä taas voi...

Huokaista ja pieraista..oma paska sentään tuoksuu hyvältä täällä paskalaitoksen väen valtakunnassa..millähän se saulikin sitä jenniä lykkii? sillä on varmaan semmonen välikapula...suomi taas sata vuotta ja eikun pahenee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti