sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Kontulaan ympärivuorokautinen poliisivalvonta

Lontoossa taas ja britanniassa..siellä juuri missä ihmiset ovat antaneet avoimesti luottamuksensa ulkomaalaisille...Suomessa luottamusta ei kannata antaa edes toiselle suomalaiselle vaikka sen jollakin tapaa tuntisikin..sen verran sekopäisiä myrkynkeittäjiä nää on e pillereittensä kanssa..taikka sitten joku piripää tarvii parikymppii ja tekee sen maksua vastaan..

Kontulassa ammuttiin tässä pari viikkoo sitten ja olin noin viiskyt metriä tulilinjalta...mitä muuta kontulassa? ainakin sellainen määrä epäilyttäviä apinoita etten luottaisia kontulaan tällä hetkellä sekunniksikaan vaan siellä pitäisi olla poliisi partiota jatkuvasti sarjatuliaseiden kanssa kiertämässä..myös kamera valvontaa pitää tehostaa jokapuolella ja palkata poliisiin kaikkia epäilyttäviä seuraamaan..

Konsertit ja yleisö tapahtumat, lentoliikenne ja helsingin keskusta kontulan lisäksi..nopeaan toimintaa samantien valmiita poliiseja, kameravalvontaa ja tiedustelua verkossa ja kaduilla..pelkkä sauli niinistön paskanjauhanta ei riitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti