torstai 15. kesäkuuta 2017

Politiikka on pyllyreiästä ja syvältä sieltä...

Uusi entistäkin ”annaalisempi” vaihtoehtoliike on nyt sitten tyrät rytkyen Suomen uusi uljas prinssi, joka pelasti suomi neidon ennen aikaisilta vaaleilta. Näinkö todellakin? Vai oliko se pelkkää poliittista sirkusta? Huomion keräämistä ja hallitusohjelmassa kiinni pysymistä. Sitä juuri. Samaa paskaa uudessa paketissa.

Mitä tulee laskuun minkä hallituskriisi sai aikaan niin kuka sen maksaa? Talouselämä oli ainakin samantien huutamassa monen torven kautta samaa ”hallituskriisi vaarantaa talouskasvun”. Olikohan sekään nyt ihan niin paikkaansa pitävää. Jotenkin tuntuu et pieni ohimenevä hallituskriisi on oikeasti politiikasta irrallaan elävästä talouselämästä kuin ”millimetri norsun vitussa”.

Nyt hallituskriisi on ohi, mutta jonkun suuruinen lasku siitäkin aiheutui ja kuka sen maksaa? Keskusta, kokoomus, perussuomalaiset vai uusi vaihtoehto? No eivät tietenkään vaan nythän sitten se leikataan työttömiltä, opiskelijoilta, eläkeläisiltä yms. joilla ei ollut hallituskriisin kanssa mitään tekemistä.

Politiikka on pyllyreiästä ja syvältä sieltä... ja juominen todella uusi vaihtoehto.. sen puolesta känni päälle heti tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti