sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

JIPPIII SOKERIT 9.7 !!!

Täysin raitis viikonloppu..syön max määrän jo metformiinia ja olin melkein koko eilisen päivän laihiksella..siis kävely-hölkkä lenkki, jonka tein oli liikaa ja ilmeisesti kohonnut stressitaso nosti sokerit..vittu eihän tässä voi enää urheilla.. miten mä muka tekisin jotain raskasta fyysistä työtä jos pää ei kestä muuhun ?

Niin se alentunut mieshormoonitaso taas vittuilee kutistuneitten munien kanssa eli ei voi todellakaan tehdä fyysisesti enää muuta kun samaa kun vanhat papat.. Sain sentään jo pari kuukautta sitten alottamani kirjan anton varennen fakiirit luettua loppuun.. varsinainen munansa surkastuttanut fakiiri olen minäkin..

SIELLÄ MENEE JÄTKILLÄ KAIKKI AIKA PERSEREIÄN KAIVAMISEEN !!!

Niin kateellisia varmaan riittää pelkästään siitä et mul on aikaa lueskella kirjoja..missä? no tietenkin kontulaaniassa.. ..se, hys hys TIIRIKKAJENGI
painaa päälle ..persereikäsuomalaisia..kahteen otteeseen oon huomannut eli tiedän jotain muutakin paskaa kun sitä kuraa juoneeni..ensimmäisellä kerralla meinasin palentua hengiltä ja nyt tää toinen kerta on siis tää diabetes ja hypogonadismi...mikä niitä riivaa? varmaan seppälän katin johtama koti, uskonto, isänmaa annaali armeija..

Tekis miel myrkyttää pari kontulaania..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti