perjantai 9. kesäkuuta 2017

PERSEREIKÄ PERSEREIKÄ GO GO!!!

Soi katajanokan kaiussa blues... ei vaiskaa KIEKUU!!! vai MÖNKÄÄN MENI??? Olen ihmetellyt niitä porvaripaskiaisia pitkään joiden elämän suola on antaa postimiehelle joululahjaksi purkinavaaja..ainiin ei siellä ole postimiehiä vaan lehdenjakajia..vittu minkä takia ne postimiehet ei työnnä niitä kärryjä yksinkertaisesti vaan laiturilta mereen..vittu..olisvat kerrankin miehiä..

Niin ei kontula ole ainoa paikka missä olen havainnut enemmistön ihmisistä nauttivan jonkinlaisesta kusipäisestä perverssiydestä..sitä on mikkeli kikkelissä enemmän kuin paskaa persereiässä..sitä on lappeerannassa, porvoossa, lahdessa, espoossa, vuosaaressa ja katajanokka täynnä kusipäitä perverssejä...matkalla tallinnaan..

Suomi 100 vuotta ja kusipäisen perverssiyden luvattu maa...vihjasin ihan et tallinnan matkustajat olisvat niitä..postimeehiä kö? kusipäisessä perverssiydessäkin on eroja.. jotkut ovat enemmän pelkkiä perverssejä runoilijoita..niin kusipäiset perverssit myös toimivat eiväthän he voi jättää ihanaa kusen ja paskan täyttämää päätään tyhjentämättä vieraille ja viattomille ihmisille..vielä sanomatta sanaakaan antaa vaan itse kirjoittama mönkä kirja homoiluineen postimiehelle joululahjaksi...perverssiä..kusipäistä..niin nerokasta..sanaakaan sanomatta työnnetään kaikke kusi ja paska päästä postimiehelle..anteeksi eihän katajanokalla ollut kuin lehdenjakajia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti