maanantai 12. kesäkuuta 2017

SEURAAVA HALLITUS

Millä kokoonpanolla? Mitkä ovat ehdottomasti ulkona? Perussuomalaiset ja kristilliset...perussuomalaisten suurin ongelma on heidän johtajavalintansa kärjistämä arvomaailma..suomella olisi kyllä varaa vaan ei ole vaan mitään järkeä pitää hallituksessa puoluetta, josta olisi merkittävä haitta niin ulkomaankaupalle kuin poliittisille suhteille. Kristilliset taas käyvät liian kuumana sote uudistusta vastaan.

Demarit ja vasemmistoliitto ja vihreät ovat todennäköisesti seuraavan hallituksen runko ja vihreät jos voittavat vaalit nykyisen ennusteen mukaisesti ja nousevat suurten puolueiden joukkoon luonnollinen pääministeri puolue. Sote kysymys voi kaataa senkin jos enemmistö on vain niukka eli vaikka demarit, vasemmistoliitto, vihreät ja ruotsalaiset..siihen tarvittaisiin sitten kuitenkin toinen porvari puolueista ja näin ollen sote toteutuisi jollain tapaa kuitenkin..

Kokoomuksen on vaikea tehdä mitään yhteistyötä vasemmistoliiton kanssa se on selvä ja todennäköisesti myös demarit tulevat vaatimaan päivystäviä sairaaloita takaisin ja näin ollen kokoomus on yhteistyöstä ulkona..laaja enemmistö hallitus siis..keskusta, vihreät, ruotsalaiset, demarit ja vasemmistoliitto, jotka pystyvät tekemään lehmän kauppoja keskustan kanssa maakunta uudistuksesta ja sotesta..

Ulkopuolella siis perussuomalaiset, kristilliset ja kokoomus..suomi sata vuotta ja oikea paha saisi palkkansa kerrankin..vappaa mielinen ja taloudellisesti hyvinvoiva suomi..uskon jopa järkevien talousihmisten olevan täysin rinnoin mukana vaikkei kokoomusta hallituksessa olisikaan.

Kyllä suomella olisi varaa tietysti kokoomukseen, mutta se tulisi vaan niin helvetin kalliiksi ja ainoastaan rikkaat rikastuisivat... eivät he mitään kuninkaallisia ole joiden valta-asemasta köyhän kannattaisi maksaa..ei ole mitää niin sika makeeta eikä ketöön huikkoo kun tuli niin ihanan kalliiksi..turhamaisuuksista tyhmintä köyhät kyykkyyn rahalla saa ja hevosella pääsee vaikka lyömään päätään petäjään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti