torstai 8. kesäkuuta 2017

VITTU KONTULA!!!

Se on vittu kontulan laki...persereikäsuomalaisten koti, uskonto ja isänmaa ja tiirikkajengiläisten vala..mamman poikia ilman siipii..murtovarkaat..paskanhajua, pedofiiliaa, huumeita, väkivaltaa ja murtovarasliigan suojelua..terroristien suojelua? jopa se on vasikointia tärkeämpää..pidä kaikesta kuulemastasi ja näkemästäsi suusi kiinni  paitsi tiihosen ollin pahanhajuisista verkkareista ja parinkymmenen vuoden takaisen tyttöystävän juoruista...

Kontula on paskassa rypemistä ja kurapaskan juontia.. vai pelkäsin minä parikymmentä vuotta sitten lapsia? ja mitä sitten ja siitä seuraakaan persereikäsuomalaisen älykkäässä ja humaanissa rusina-aivokopassa..niin olen ollut elämäni varrella viisihenkisen perheen iskänäkin ja siinä pari otto lasta ja aikamoinen muutos siis tullut..voi olla etten tuossa elämän vaiheessa ollut pikku balleriinojen kanssa leikkinyt vielä tarpeeksi ja saatoinkin niitä vähän jännittää..

Niin näitä anu s suomalaisia on elämäni varrella perseessä riittänyt kolmetoistavuotiaasta lähtien..sdp sdp sdp .. rehtorin poika.. saman niminen rehtori seppo tiihonen samassa kaupungissa ja vielä 47 vuotiaana saan kuulla kontulassa et hei se on sen matemaatikko tiihosen poika ja vittu vielä savolainen..kontula kontula gay gay... niin siis vissiin gay ja run run ei sitä saa sanoa RUNNKARI!!! niin arka ja vaiettu asia kontulassa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti