tiistai 13. kesäkuuta 2017

NATOOON JA SUOMI 100

Tän poliittisen sirkuksen taustavoimat eli markkinavoimat yrittivät sitten kaapata vallan tiedotusvälineissä. Tuli asiantuntija tätä tota joiden kaikkien mielestä nyt vaan ripeästi uusi hallitus kasaan taikka muuten olemme hukassa ja näin pienelleä kansakunnalla ei yksinkertaisesti ole varaa ja kaikkea muuta paskaa..

Aivan suoria valheita asiantuntijoiden suusta. Jotain outoa siis tekeillä missä olisi tärkeää porvarihallitus. Ehkäpä olemme presidentin johdolla menossa natoon..Ei suomen talous kaadu eikä kasvukaan ole ihan täysin riippuvainen hallitus kriisistä..talous ja politiikka eivät ole näin suorasti kytköksissä toisiinsa..me olemme presidentin johdolla menossa kohti markkinavoimien diktatuuria missä päättäjiä hoputetaan valheellisesti tekemään talouselämän johdon mieleisiä päätöksiä..

Niin olikin todella yllättävää ettei perussuomalaiset enää todellakaan kelvannut hallitukseen eli ollut enää hallituskelpoinen ja taas täysiä valheita konservatiiveilta: MUKA TÄYSIN ERI PUOLUE!!! VITTU TÄYSIN SAMAA PASKAA AINOASTAAN ERI PAKETISSA!!! Perussuomalaiset itse paljastivatkin nato myönteisyydellään asian...perussuomalaiset olisivat halunneet niin kovasti halunneet olla viemässä suomea natoon vaan kun se ei ulkopoliittisesti olisi tiennyt enää hyvää..

Putin ei todennäköisesti olisi nähnyt asiassa mitään epäilyksen sijaa jos natsi hekemonoistaan tunnettu puolue olisi ollut mukana nato päätöksessä. Porvarit tekivät presidentin tuellä päätöksen jo kauan aikaa ennen perussuomalaisten puolue kokousta päästä koko paskasta eroon, koska suomi haluaa "juhlia satavuosi juhlaansa liittymällä natoon" ... vittu mitä paskaa..

Nyt kahta pikkutyttöä houkutellaan hallitukseen...minkähänlaisia nameja ne oikein tarjoavat presidentti, hallitus ja talouselämä.. nykyinen markkinavoimien diktatuuri..vaikkeivat suostuiskaan niin huomio yritetään pitää arvokeskustelussa ja olla niin epärasistisia ja ... taustalla niin helvetinmoinen rasismi venäläisiä kohtaan, mutta arvokeskusteluun takaisin ja vaikka uudet vaalit..näin pestään kädet leikkauksista ja muusta pahasta..nämähän tulisivat olemaan tietysti arvokysymysvaalit ja sitten taas kun olisi saatu uusi porvari hallitus aikaan NIN NATOON JA SUOMI 100 Älykkyysosamäärä lyö jälleen kerran päätänsä petäjään..

Talous ei natoa tarvitse vaan enemmän kauppaa venäjän kanssa. Olemme onnellisessa asemassa ja voimme jopa valita talouskumppaneita ympäriltämme, mutta se edullisin vaihtoehto ei nyt porvareille taaskaan kelpaisi, koska on vaan niin mukavaa homoilla jenkkien kanssa ja lyödä päätään petäjään ja unohtaa talvisodan pirimuna sankarit..Me ollaan taas "liian isomunainen kansakunta venäläisten kaveriksi" ... "rehellisiä lehmän kauppiaita"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti