maanantai 12. kesäkuuta 2017

PRESIDENTTI KAUPPAA REHELLISTÄ LEHMÄÄ!!!

Oh mikä lehmä...onko se suomalainen vai ruotsalainen? Niin täydelliset utareet ja mikä turpa... ja presidenttikin kauppaa sitä rehellisenä.. no onhan presidentti rehellinen ja lehmät yleensä rehellisiä, mutta jotain tässä on vinossa... presidentin hattu kohti perunamaata..ai että mitkä pakarat..

Onhan niitä lehmän kauppoja tehty politiikassa iät ja ajat, mutta jos presidentti alkaa kauppaamaan rehellistä lehmää niin jotain on vinossa..se hattu kohti perunamaata..ei niinkään ne pakarat ja...lehmän kauppa: jos sie luovut tuosta ni mie luovun tästä, mut ollaan ihan hiljaa...ei tää esitys muute läpi mene..

Ja todellakin ajat ovat muuttuneet suopeammaksi ns. rehellisille lehmän kaupoille.. ei ole aikaa olla liian ehdoton ja pikku asioihin takertuva.. poliittinen lehmän kauppa on aina vähän epärehellinen, muttei mitään asiaa varmaan saataisi ilman niitä menemään eteenpäinkään se on väistämättä osa toimivaa demokratiaa.. Lehmän utarekaupat ovat aivan eri juttu taas..voisin Saulille kaupata oikein muhkeat silikonit...tai Li Anderssonille..eri asia mitä niillä tekevät..vaihtaisivat ne keskenään melkein niinku tää ruotsin täti sen kristillisen kanssa just astudiossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti