maanantai 3. heinäkuuta 2017

SUOMEN KESÄ ON PELKKÄÄ PASKAA

Taas se on sitä ja vihdoin ja viimein se iki ihana porvarillinen kesä juhla kun saa taas pimppiä.. kuka saa? en mä kyl oo suomessa montaa semmosta kesää nähny ja nekin ollu jotain persestä olevia tusina ämmiä..kyl tääl yleenssä sataaa pelkkää paskaa taivaalta..

Vielä siis jotain pientä virtaa jäljellä näin kesäksi nousseena, mut onko siitä mitään hyötyä siis? no ei pelkkää toivotonta tuskaa, joka lisää depressiota ja koko yhtälön alkujuurta depressio, diabetes, hypogonadismi ja ja ja no tunnustetaan se et joskus tulee muutama keskiolut nautittua..

Niin kaikki nää apinat mitä köyhän ympärillä ainoastaan pyörii saa aikaan pelkästään lisää mielenterveydellisiä ongelmia..saatana pitäs kunnollisnen serbimafia tänne perustaa..suomen kesä on todellakin pelkkää paskaa ja sitä juuri sata vuotta..

Niin sitten kun ne hormonit normalisoituu vähäksi aikaa kesällä niin valitettavasti se keskiolut ne myös laskee ja millon lopullisesti? nyt on just jotenkin sellanen olo taisi olla se viimeinen kesä.. sehän se kun löytyisi se lääkäri suomesta, joka osaisi tämän aivan ylivaikean yhtälön ratkaista depressio, diabetes, hypogonadismi ja alkoholismi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti