keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

MISSÄ ON HILLOVIIVA RAJA?

Mikä se on kysys yks gummpi, joka on melkein ku jennifer stumppi...niii tarkota sitä et ku o kesä ja sitten väistämättä kaikki miehet katsovat nuoria naisia ja jopa jopa tyttöjä..kaikki vaikka olis hormoonitasotkin tippuneet niinku minulla..ai nii homot ja pedofiilit pois siitä synnistä..siis melkein kaikki..eli kaikki heterot..tietty kyl vähempi nyt on tullu kuolattua kun on s-testo labran mukaan vaan 5-15..niin se on enempi terveempien juttu siis..

Niin tarkottaa siis sitä et vaikka kattois niin mihin koskee tai mitä rupee taivuttamaan kohti pusikkoa...niin..ehdoton alaraja on mielestäni 14 johon henry saari meni erehtymään eli pedofiili leima ottaan vaan..armeijassa oli yks tammisen juhani ja koko kämppä nauro aina ku se lähti lomille sen 14 vtä paneskelee..just nippa nappa parissa kypässä siis voi just kattoo sormien läpi, mut aikuinen mies niin ei..linnaan se saaren kyrpä olis kuulunu pariks vuodeks... tallinassa ja riiassa suomalaisten ja ruotsalaisten vanhojen äijien ja pedofiilien herkkuruokaa 14 v tytöt ja taksa taitaa olla parisataa euroa.. on ne minullekkin sitä kaupanneet vaan ei ole maistunut..saatana riian keskustassa kokonainen yökerho, jossa töissä 14 v tanssijoita ja kurtisaanit istuu valmiina..

Niin alkaako se katse suuntautumaan kohti nuorempaa kun miehellä hormooni taso laskee? Ei käsitykseni mukaan, koska seksuaalinen paine laskee joten ei alkuperäinen identiteetti juurikaan muutu mihinkään. Seksuaalisen identiteetin muuttumiseen vaaditaan riittävän korkeaa seksuaalista painetta eli se siitä varsinaisesta vanhojen ukkojen jahtaamisesta, mut mistä johtuu et niitä sit on? Se varsinainen identiteetti paljastuu monella vasta kun ne tulee vanhoiks ja härskeiks eli eivät välitä enää.. ja niitä suomalaisissa ja ruotsalaisissa ukoissa riittää.. kumpia enemmän?

Niin entäs 15 v:t? ja 16 ja 17 ja 18 19 niin mulla alaraja on nykyään noin 20, mut kyl mä vielä 15 v hen olisin vielä parikymppisenä voinu seota.. kolmekymppisenä kulki se suurin piirtein 16-17 raja ja neljäkymppisenä 18 ja nyt 20 .. tosin näitä oo koskaan tullu es testattua et siitä katsomisesta vaikka se oliskin jo merkitsevää eli flirtin tasolla on vielä pitkä matka pusikkoon... ja pitää muistaa et lintujakin on kiva katella ja vaikka pienet tytöt, joita katselisi niin täysin puhdasta se ei ole niinku lintujen katteleminen..Freudin mukaan meissä on latentina ominaisuutena väistämättä pedaria, koska seksuaalinen kehityskin alkaa jo lapsena... tavallisten partiopoliisien ja vartijoiden vaikea myöntää et yksi heidän ammatinvalintansa syy on alitajuinen pienten tyttöjen tirkistelyhalu..

Mut miks 47 vuotiaan miehen pitäs alkaa kattomaan vaan vanhoja akkoja tai laittaa joku teennäinen 25 tai 30 vuotta alaikä rajaks.. siis laske psykologialla vielä s-testoos.. ei nää mummot sitä ja muslimi pesuneesteellä pesty tuoppi olut sitä paljoo nosta.. sokeritaudit ja eläkkeet senkun paukkuu.. ja seksuaalisena identiteettina infantiiliin mummoon ja lapseen sekaantujat ovat melko samanlaisia... eli mummojen katselijat ovat monesti piilopedofiilejä taikka homoja.. vittu miten näille tarja halosen kaltaisille ämmille vääntäis rautalangasta et ei tommosta vanhaa umpirumaa ämmää voi terve hetero mies kyrpä pystyssä katella.. joku homo taikka piilopedofiili neekeri taikka ählämi kyllä... antakaa vittu niitten mummojen lutkuttaa niitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti