perjantai 28. heinäkuuta 2017

PERVO SDP

Sdp on suurpuolue ja suuntana suur suomi...mikseivät ne nyt kun putin on suomessa ärjy sitä karjalaa takaisin...on ihmeteltävää ettei venäjän kaltaisen suurvallan johtana tarvitse olla kuin putinin kaltainen ukko, joka ei edes koollisesti kelpaisi suomalaiselle demari akalle...vaikka venäläiset tunnetaan suurpiirteisyydestään ja kaikki tehdään suuri eleisesti ja suurella tunteella ei miehen tarvitsekaan koollisesti olla niin suuri..

Suomessa ja varsinkin demariväen keskuudessa olen havainnut miesten arvojärjestyksen olevan kahdesta asiasta kiinni, pituudesta, elopainosta ja sukukalleuksien suuruudesta..käytännössä tietysti on hyvinkin epätodennäköistä, että miespuoliset demarijohtajat siis edes saunoisivat yhdessä rivimiestensä kanssa, koska olisi hyvinkin todennäköistä etteivät ne sukukalleudet sitten sitä rividemaria miellyttäisikään..

Niin ja millaisia naisten tulisi olla? Uskomattominta on suomessa, että jopa tämä jollain tapaa homoseksuaalinen koollinen perverssio järjestelmä on osa jopa naisten välistä arvojärjestelmää. Luulisi että pieni ja siro nainen saisi arvostusta kun sehän olisi vastakohtana maskuliinisella kokoperverssiolle vaan jos naisella on esim pieni jalka hän joutuu siitä jopa suomalaisten naisten keskuudessa naurun alaiseksi..luulisi olevan toisinpäin, mutta siinäpä se onkin pervo halosten todistus heidän pervoudestaan... ja heidän pienistä pyllyistään eli mahdollisimman iso mono ja pieni pylly missä sataviisikymmentä kiloa elopainoa ei kuitenkaan haittaa..

Sitten tulevat vasta neekerit, ählämit ja niiden kyrvän lutkuttaminen pakkomielteen omaisesti.. ja pedofiilien suojeleminen demarirenkaissa..tenkanen liikanen tenkanen .. niin mutta miksei heinäluoma ole vaatimassa suoraselkäisenä demarina äänislinnaa takaisin eikö pippeliosamäärä riitä? Ja onko sauli niinistö niinkuin presidentin vaalien alla demarit yrittivät leimata hänet pedofiiliksi todella pedofiili?

Perusteena sauli niinistön pedofiiliyteen demarit käyttivät hänen ja jenni haukion välistä ikäeroa..eli onko Danny pedofiili Trump pedofiili ja ehkäpä jos vaan lykästäisi niin miehistä kaikki muut paitsi homot ja todella pedofiilit taikka jo ne jutut taakse jättäneet... Danny on kyllä omasta mielestäni jo vähän pervo mut sauli ainoastaan vähä-älyinen ja enemmän hyväksikäytettävä koko kansan pedofiili.. Trump täysin terve niinkuin pukki...demariväen olisikin parempi miettiä Jammu Siltavuortaan ja nykyisiä omia niin mies kuin naispuolisia pervojaan ja niitä, jotka ovat todellakin jotain jo tehneet vaan ovatko tarpeeksi linnassa lusineet ja onko roskapankin terassiväelläkään täysin puhtaat jauhot tallinnassa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti