torstai 13. heinäkuuta 2017

KUPPA HUULESSA!!! 3

Polkee suomityttö myötätuulessa ja neekerin mulkku ylähuulessa..mä en jaksa käsittää et mitä nää suomalaiset naiset näkee neekerin mulkun lutkuttamisessa..onks se kivaa ku saa kupan huuleen ja sit tartuttaa kaikkia muita..en käsitä.. talous kasvaa 4 % ja kuppa myös..

Hiv ei tartu niin vaan ja vaikka suomalaiset miehet ulkomaan reissuilla tutustuiskin paikallisiin seksi palvelijoihin niin suurin osa ymmärtää käyttää kortonkia mikä takaa 100 % suojan hiv ta vastaan ja surinta osaa mutakin sukupuolitauteja..huoraa ei pidä suutella..muistakaa se.. eikä sen pillua nuolla..

Niin ja ählämit ovat niin puhtaita koraaninsa kanssa menossa paratiisiin suomi tyttö kainalossa niimpä niin toisessa kainalossa pari käsikranaattia..sitä kuppaa tänne ei tarvita vaan ymmärtääkö nää suomalaiset pervo ämmät ja tarja haloset..

Niin muistakaa ostaa kortonkeja vaikka netin kautta jos ette julkisesti kehtaisi.. se on lähes 100 % suoja, jonka ainoat aukot ovat kuppa ,satiaiset ja suojaamaton suuseksi. Kuppa voi tarttua suudellessa, mutta se on aika harvinaista, mutta satiaiset voi saada kortongin kerakin ja helposti, mutta ei onneksi ole vaarallinen, mutta kiusallinen. Suojaamattomassa suuseksissä leviää kaikki muu paitsi hiv...huran pillua ei siis pidä nuolla eikä neekerin eikä ählämin moloa imuttaa..hurat muistaa kyllä ennen imutusta suomi pojan pippelin päälle kortongin laittaa..

Mutta muistaako  suomityttö laittaa kortongin neekerimulkun päälle ennen sen lutkuttamista..no ei tietysti kun sehän pitää just lutkuttaakkin pystyyn eli eihän se ole ennen sitä mahdollista..

Kuppa ja hiv ovat levinneisyydeltään melko samankaltaiset..Afrikka ja erityisesti Nigeria..muita joita suomalaisen kannattaa varoa Turkki ja sen lähialueet eli Syyria..Pohjoisessa me olemme tottuneet yksiavioisuuteen ja emme ole samankaltaisia turkkilaisia annaali immeisiä..lisäksi täällä kortongin käyttö on yleisempää.. kortongin käyttö ei ole liian vaikeata rusina-aivo turkkilaiselle taikka neekerille..

Haulikot pojat käyttöön ja näille apinoille selväksi maan tavat..minkä takia nämä saatanan tarja haloset suorastaan yllyttävät näitä nuoria naisia näihin neekeri suhteisiin? Ja minkä takia nämä tarja haloset antavat näiden tekemät raiskaukset niin suopeasti anteeksi Ja minkä takia me ei ammuttaisi näitä saatana haulikolla perseeseen jos nämä tulevat tänne meitä perseeseen nusimaan olkoon vaikka kuinka helsingin apulais perseeseen nusija...ei ole afgaanitkaan..anaali hommista puhtaita .. saatana homoja melkein kaikki naisia myöten.. ne ei tänne pohjolaan sopeudu ennenkun ne edes ymmärtävät mitä normaali heteroseksuaalinen suhde tarkoittaaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti