tiistai 11. heinäkuuta 2017

SUOMI HAISEE!!! 2

Paskalle, kuselle, oksennukselle, neekerin ja ählämin spermalle, mutta miksei suomalaiselle spermalle? Niin kun ei me suomalaiset miehet saada runkata ja osa vaikka on kesä hyvä kun pystyy siihen edes..munat kun on rusetilla niin siinä on paha runkatakkaan enää..

Se on sitä mate in finlantiaa...missä rahalla saa ja hevosella pääsee..porvarillinen suomi ja lisää pituutta heti jos et omistakkaan mopsimiljoonia..niin mistä sitä pituutta lisää saadaan? no eikun massaa lisää ja sokeritaudit senkun paukkuu..

Perverssio, jota myö presidentti tarja halonen käytti valtaan noustessaan on suomalaisten kansansairaus nro 1. Sen seurauksia ovat depressio, diabetes, sydän ja verisuonisairaudet, skitsofrenia yms. SE ON ON VALTAVA hauki nakissa kiinni..

Naiselle rasva ei ole yhtä haitallista kun miehelle vaan pitää elimenä huolta naisen hormooneista..miehellä ei..testot laskee ja vaikka kuinka pervo ämmät uskottelee et lihavat on lepposia niin ei pidä paikkaansa vaaan miehet joiden testot laskevat tulevat arvaamattomiksi..kyse on samasta kun koirilla mies ei enää luota omaan luontaiseen voimaansa..

Niin lihavuusko muka laskisi väkivaltaa..se lisää neekerimunan lutkutusta, koska miehillä on munat rusetilla ja uskoa siihen ettei suomalaisista miehistä ylipäätänsä ole mihinkään..mutta ketkä ovat syypäitä miesten lihavuuteen? TARJA HALOSET aivan..pervo ämmät, joiden pitää saada VALTAVA eli miehet kyykkyyn.. ja haluaako ne loppujen lopuksi sitten niitä valtavia läskikasoja vaikka olisivat kuinka kylän seriffejä? no ei salaa nussivat ählämeitten kanssa..

Ja miks määkin yritän tätä ja sitten vielä jotain enkkuu ja ja miksei rehellinen keittiö työ maistu? Niin tee jotain, yritä mitään mitä itse haluat teet aina väärin..niin jos ne keittiö työt ovat rehellisesti enemmän niitä varten, jotka pystyvät keskittymään useampaan työtehtävään ythä aikaisesti ja joilla on siihen huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta ja muistia ja ja no tietysti motivaatiota...

Tarjoile sitten postraumaattisen stressin lamauttamalla päällä näille läskikasoille..no en kun ammun haulikolla jokaiselta asiakkaalta aivot seinään..siinä ei tarvitse ottaa kun yksi asiakas kerrallaan..

Eikä mun enkun oo tarkotuskaan olla kun sitä suomi-puola tankero englantii... se pitä mieti et niinku nekru tekis suomi slangi sanakirja vaikka pelkele vitu saatana helsingisä perseesse nusitu rasisti pormestarina.. ha jollaki tais sytytä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti