perjantai 14. heinäkuuta 2017

KAKKI ANNAALIHOMMATKO PYHÄ TOIMITUS?

Niin paskalla käynti ja tää mun news and queeffin toimitus kun vertaa niin kumpi on pyhempää? no ei tietenkään voi edes verrata tietysti paskalla käynti..se on yksityisasia ja jokaisen saatava toimittaa kakessa rahassa oli sitten talibaani taikka tarja halonen..

mut se siitä entäs annaali seksi puoli..pyh..mitä pyhää siinä muka on..no jos siinä on kahden ihmisen välisestä rakkauden tunnustuksesta niin..olkoon on sekin tätä mun toimitusta pyhempää..

Mut vittu kuka väittää et tää mun toimitus ei olis es sen verran pyhää et jos mulle tulee kusi taikka paska hätä niin joillekkin räkleille annetaan täyssiunaus jos ne saatana hyppii kirjastossa silmille ja alkaa tappeluun haastamaan kun yritätä virkailijaa saada avaamaan oven...missä on ne saatanan ottomaanit niin syötän niille paskat suuhun ..

taas näitä tarja halosten juttuja ja tuttuja... sdp sdp sdp, poliisivaltio ja persereikäsuomalaiset ja paskalaitoksenväki..niin miten voi olla mahdollista poliisivaltiossa ettei KUSELLE JA PASKALLE PÄÄSE ILMAN FYYSISTÄ VÄKIVALLAN UHKAA???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti