tiistai 16. toukokuuta 2017

UHKA, KOSTO JA PILKKA 5

Olen miettinyt et mitä nää myrkynkeittäjät hyötyvät toiminnastaan..mitä kukaan hyötyy jos joltain harmittomalta kaljan kittaajalta surkastuu munat? se ei enää muka jaksa juoda yhtä paljoo(kyllä vaan jaksaa, muta tattooko) tai jopa kuole taikka siitä voi tulla todella vaarallinen(hankkii haulikon, omatekoiset myrkkytipat, verikoiravaljakon, räjähteitä, kivoja kavereitä itäeuroopasta ja tietysti liekinheittimen ja pippurikaasua)..

Naiset uskovat helposti et testosteronissa on kaiken pahan alku ja juuri kun heillä sitä on huomattavasti miehiä vähemmän..niin ja sitten myrkyn keittoon ja androcuuri tipat käyttöön eikä päässä välähdä ollenkaan olisinko minä sittenkin juuri se nainen ilman omaa tuntoa itse pyllistäjä mannerheim..eli onko pahuudella oikeastaan mitään yhteyttä testosteroniin?

Tietysti paskan juottajia ja syöttäjiä löytyy myös miehistä..niinkuin luonnossa näemme leijona urokset tappavat vieraita pentuja armotta ja niinkuin luonto filkoissa näemme urosten tappavan toisia uroksia..eli uhka ja sen eliminointi pitää miehen reviirin kuninkaana..ei uskoisi suomessa näin apinalandiaan alennuttavan kun kuitenkin näinkin pieni kansakunta ja naapurina voihan venäjä ja vaikka älykkyysosamäärä olisi kuin forrest gumpilla niin kouluja riittää..vaan totta se on suomessa puukkoa tulee ja sataa juuri miehiltä selkään ja paskansyöttäjä keittiömestari setiä riittää..kikkeli kokkeli namusetä ukkeli..

No mutta sitten onkin omaa luokkaansa suomalaiset naiset, jotka eivät koskaan huoraa..vittu aivan uskomattomia huoria.. ja kun sen jossain mainitset se pitää kostaa ja hiljentää ja kivittää keinolla millä hyvänsä hengiltä..eli taas olemme apinalandiassa...siinä pilkkaa sinullekkin toveri, (tai vaikka porvari) joka pilluasi jaat neekerille, ählämillle, rahamiehelle muttet kun androcuurin kera suomalaiselle työmiehelle..ei siitä kauaa töihin enää ole ja sen pituinen se.. ja sdp sdp sdp Kokoomus Keskusta ja Persereikäsuomalaiset

Niin ja paljonko ne hormoonit nyt ovat sitten? laboratoriokokeiden mukaan s-testo lukema vaihtelee aamuisin 5-15 välillä ja kolmen kuukauden päästä seuraava koe eli saanko testogeeliä vai panteston pillerit syksyksi, mutta kesä menee puita katsellessa..suomi sata vuotta..no jääpähän rahaa säästöön espanjan matkaa varten..tietysti pitää muistaa et sielläkin on mafia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti