torstai 18. toukokuuta 2017

PARANOIDISET PERÄPUKAMAT!!!

Olen taistellut depressiota ja diabetestä vastaan jo parikymmentä vuotta tosissaan..kaksikymmentä vuotta sitten muistan kun kevät kesällä laihdutin kymmenkunta kiloa ja jaksoin kesän alussa vetää pari leukaa niin heinäkuussa jaksoin jo viisitoista..melekone kehitys..sitten kesä päättyikin roskapankin terassiin ja muistikuvaan kolmesta läskistä nahkaliivi sedästä jotka uhkasivat sitä ja tätä..muisti meni ja munat pariksi kuukaudeksi pakettiin..

No ne palautuivat, mutta jätti postrauman, joka kehittyi depression myötä itsemurha yritykseksi seuraavaan kesään..siitäkin selviydyttiin ja nyt taas taistellaan depressiota ja diabetesta vastaan..yhdessä ne ovat tappava yhdistelmä jos perintöalttiutta vaan riittää..kun koko yhtälö vaikuttaa myös psyykkeeseen ja mieshormooneihin ei mieliala ja työkykykään voi mitään ihmeellistä olla..

Niin totta et kaljaa ei pitäisi kitata, mutta se johtaisi lähes täydelliseen sosiaaliseen eristykseen.. en ole kirkon miehiä ja vierastan kaikkia muitakin haista paska seurakuntia...politiikka..paskaa...kun pääsisi näistä paranoidisista peräpukamista..sdp sdp sdp... vaikka tiedänkin ettei heikki setä, joka polkee naisia tennarinsa voimalla ole mikään paranoidinen peräpukama..totta et suomalaisista miehistä osa uskoo tyydyttävänsä naiset kun niitä polkee pari numeroa isommalla lenkkarilla...sdp sdp sdp ja porvari sedät siihen päälle...

Trauma ja sen purkaminen sitä tämä kirjoittaminen..taistelua depressiota vastaan..nin ja kakkimestari väittää ettei mitään tarkaavausuushäriötä? valitettavasti aivan riiittävästi ettei kakki koulutuksesta ollut mitään hyötyä..alunperin kakki on lähtenyt lievästä tarkkaavaisuushäiriöstä koulussa ja sitten tullut depressio ja sitten kalja ongelma ja sokerihäiriö ja sitten kunnollinen depressio ja diabetes ja vähän bipoo ja ahdistusta ja paranoidisia peräpukamia päälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti