tiistai 23. toukokuuta 2017

JIPPII 7.3 !!!

Ei nyt jaksa puhua incheistä vaik suhteessa mun pituuteen 168 cm niitä pitäs olla ihan riittävästi..olen yhä sillä sitä mieltä et Henry Millerinkin kehuma kuuden inchin kyrpä on teknisesti naiseen kuin naiseen sopiva ja monesti se mistä nainen saa orgasmin oikein käytettynä..eli jos mullakin menee sinne sevenin puolelle pitää jo alkaa pienempiä ja kuivempia värkkejä varomaan..

Niin sokerista puhutaan eli se on nyt jo lähellä seiskaa neljällä pillerillä eli melkein max annoksella. Poikkeustapauksissa lääkärit myöntää kuuteen luvan ja sitten tulee apulääkkeitä taikka insuliinia.. ei oikein tuo insuliini innostas kun oma haima vielä kuitenkin toimii..

Hormoonit varmaan nousee ja kyrpä sen mukana taas takas kohti entistä seven inchiläisten kerhoo eli pitää vähän varoo pienempiä ja kuivempia värkkejä, mut ei se niin iso seven oo ettei sillä isompaa nussi aivan huoletta... kun se vaan kestäis entiseen malliin sen kolme varttia niin kyllä se tekee metri kaheksakyt senttiselle mammallekin vaikka olis miten synnyttänyt maxi vittu ihan eetvarttia...kohan ei taas tuu sitä androcuuria.. joku raja silläkin on miten monta kertaa pallit sen jaksaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti