keskiviikko 17. toukokuuta 2017

TUOPPIOLUT VAARALLISTA!!!

Jos juot alkoholia niin määrä ratkaisee tietysti eniten myös terveys vaikutuksissa, mutta eroja on kuitenkin ja sen huomaa mies kuin mies elimistössään esim. jos juo tuoppiolutta kahdeksan ja pullollisen kosken korvaa puhtaana..krapula kestää puhtaasta viinasta päivän, mutta tuoppi oluesta jostain syystä jopa kolme päivää..

Niin mitkä ovat ne vaaratekijät, jotka liittyvät erityisesti tuoppiolueen 1 itse alkoholi, jota tulee nautittua huomaamattomasti 2 humala on kasviperäinen estrogeeni lähde, joka laskee miehen testosteroni tuotantoa eli pidentää krapulaa 3 tuoppien pesuaineet eli koneellisesti pestyissä tuopeissa on aina pesuainetta, jonka huomaa sen vaahtoamisesta..tuoppi on kuin vaahtoavaa pesunestettä.. 4 tyrmäystipat, joita heitellään huolettomasti toisten tuoppeihin..vaikka vanhoja e-pillereitä ulkomaille lähtevien miesten tuoppeihin..

Olen analysoinut helmikuista verikoetta melkoisesti..en aluksi edes ottanut noita laboratorio tuloksia vakavasti sillä ne oli kaikki reippaasti viitearvojen ulkopuolella..mitä vaihtoehtoja on? laboratorio on mokannut..mut jos joukossa on kuitenkin ihan toisella ja toisen laboratorion lähiaikana ottamien vertaustulosten kanssa yhtäpitäviä, mutta lievempiä tuloksia..ei laboratorio ei todennäköisesti ole mokannut vaan jotain muuta on syytä epäillä..mitä olenko todella äkisti sairastunut näin pahasti ja näin moneen sairauteen? onko sokeritauti todella näin kova myös mieshormooneille?

Ei. Sokeritauti laskee mieshormooneita kahdella tapaa 1 itse sokeri veressä laskee mieshormooni tasoa, mutta vaikutus on 5-25% vasta yli kymmenen lukema alkaa laskemaan 20%-25% eli esim 25->20 taikka 20->15. Toinen on itse keskivartalolihavuus, jonka vaikutus mekanismi on negatiivinen feedback aivoihin ja lh:n tuotantoon, joka käskyttää kiveksiä tuottamaan testosta. Vatsassa olevassa rasvassa on hormooneita, sekä testosta, että myös estrogeenejä joita elimistö ei erottele millään tapaa viestin mennessä aivoihin. Testo alenee ylipainoisella 5-20% riippuen läskin määrästä keskivartalossa.

Olen kuitenkin vain lievästi ylipainoinen, joten läski+yli kympin sokeri tekee yhteensäkkin 30% eli esim 20->14. Jostain syystä minulta mitattiin kuitenkin vain s-testo 5 eli todella alhainen lukema. Tuo lukema viittaa hypogonadismiin eikä parran kasvu pitäisi enää olla mahdollista. Lukema täytyy olla hetkellinen ja viittaa siis enemmän myrkytykseen kuin sokeritautiin. Oliko myrkytystila itseaiheutettua eli laskikoko kolme päivää aikaisemmin nautitut 4-5 tuoppia mieshormoonitasoni? Ei.

Miten voin mennä 4-5 tuopista niin sekaisin, että tarvitsin saattajan taksiin. Normaalisti juon iltaisin helposti noin 6-8 tuoppia enkä edes menetä muistia vaan olen ainoastaan lievästi päihtynyt. Ei jotain täytyi muuta tapahtua..sen muistan ainoastaan et tapasin samana vuonna syntyneen samassa kuussa syntyneen finninaamaisen lahtelaisnaisen..outoa..outo tunne vai oliko se idän mafia sillä samassa pöydässä istui myös venäläismies..

Ei. Igor on ystäväni, joka saattoi minut taksiin..hän on myös alkoholisti, jolle tarjosin olutta ja tiedän, että hänelle saattaisi olla houkutus ottaa mafialta rahaa vastaan, jotta pysyisi näkemästään ja kuulemastaan hiljaisena..no mutta mafioita on monia ja saattaahan se olla, että tuoppi olut on vaan niin vaarallista suomalaisen naisen seurassa jos on lähdössä matkalle budapestiin.. se mafia saattoi myös olla suomen porvarit oy ab joka saattoin naiselle jopa maksaa junalipun lahteen takaisin teostaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti