maanantai 15. toukokuuta 2017

JIPPII SILMÄLASIT LÖYTYIVÄT!!!

Arvatenkin jammun luota...Oliko mauno muuten pedofiili? Näin ne huhut kertovat et ennen hirttäytymistään mauno jahtasi pikkutyttöjä..no tellun kaa se oli tuhmaillut ja miettikää sdp n nykytilaa..kyllä minäkin tuossa tilanteessa olisin saattanut laittaa kantapäät yhteen RIPPEESTI .. näinhän ne pienet ilkeämieliset juorut kontulaa pyörittävät..isoisänikin oli sitä ja tätä ja minäkin tuhmaillut ex tyttöystävieni kanssa vaikka mitä..mutta

BANG BANG kontulassa..en kuullut kyllä mitään ja tottahan se taitaa olla et runkkaaminen sumentaa kuuloa..sata metriä ja yks nainen kyykki pusikossa paskalla siinä kaikki mitä tiedän...anni, laura, nina, sanna, leena, mari, lili, linda, sari, kati? en tiedä sillä olen likinäköinen ja silmälasit eivät olleet päässä..en kuullut enkä nähnyt siis mitään..

JIPPII SOKERIT TAAS 11.5!!! ja ei tietenkään lääkkeitäkään...ne taas pari viikkoo miettii...olisiko se bipoa vai epävakaata persoonallisuutta vai jotain vielä ovelampaa kuten pullo koksen kovaa päivässä, muttei missään nimessä depressiota ja diabetestä ja myrkytyksen oireita..

Mutta pienen pienet ja ihan näteiksikin kehutut porvari pyllyt ja peput: LUTKUTTAKAA SITÄ LAKUPEKKAA! taitaaaaa tulla kesä..linnut ne laulaa et kikkeli kokiksesta ne tykkää ja varsinaisia lumppuja ovat jotka isiksen parsaa myös imevät..se on HELSINGIN KESÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti