perjantai 12. toukokuuta 2017

JIPPII SILMÄLASIT KATEISSA!!!

Taas kerran..viimeks latviassa..eli nyt voi miettiä keväisen katoamisten myötä missä niitä tavaroita katoaa eniten ja tilastollisesti suomi ja helsinki on ylivoimainen ykkönen..se on lähes varma et jotain katoaa jos lähtee passi, henkilökortti, silmälasit, pankkikortti, avaimet, kännykkä lähes joka kerta yms mitä taskusta on kiva vaan pölliä..

Mitenkähän verikokeet? Viimeeks kun niitä on selvitelty täyty olla myrkytyksen oireita taikka labran tehdä täysmokia..voi olla et niissä näkyy taas myös myrkytyksen oireita sillä niitä paskaliemi igoreita on vähän joka kulmalla..

Mut jos tässä elämässä mistä ei kuitenkaan selviä hengissä taas haluaa edes pitää normaali terveydestään sen verran huolta et pystyy pitämään itsestään ja lähellä olevistaan edes jollain tapaa huolta eli lähinnä itse edes roskiksen ulos viemään ja vessan pesemään yms niin täytyy ostaa haulikko ja tehdä ne botuliini tipat ja onneks mul on se kotikamera tiedelehden mukana tulleena ja pieni viritelmä ja kännykkä ja enallia ja ruutia..se on suomi sata vuotta ja sdp..

Oottakaa jurmalan romulusta ja remulusta...seeferi, snautzeri, dobermanni..en tiedä vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti