perjantai 26. toukokuuta 2017

MYRKYTETTYÄ KAURAPUUROA!!! 2

Kaikessa on nykyään estrogeenia..vittu hampaattomat leijonat..eivät saa kuitenkaan viimeisiä vietyä vaikka kuinka yrittävät..munattomat leijonat..suomalaiset naiset..siinä missä seksuaalinen kehitys alkaa pojilla ja tytöillä kolme vuotiaina ovat miehet ja naiset tasa-arvoisesti pedareita..naisilta puuttuvat vaan munat..

Hampaattomat leijonat väittävät haluavansa seksissä orgasmin. Miksi sitten suurin osa suomalaisista naisista on masturbaattoreita, jotka joutuvat tai itse haluavatkin tehdä orgasminsa itse? Naisten lehdet kyllä pursuavat orgasmi ohjeita parisuhteeseen yms mutta käytännössä saako mies, joka osaa tehdä sen naiselle pillua? No ei tämä on suomi100 vuotta ja elettyä elämää ja täyttä totta..raha, ähälämi, neekeri taikka pittuutta lissee ja heti..

Hampaattomat leijonat väittävät haluavansa parisuhteeseen miehen, joka osaa laittaa ruokaa. Kokki pojat ja miehet ai että nami nami...Miksi sitten kokki pojat ja miehet runkkaavat? Miksi käytyäni kokki koulun ja tehtyäni pari vuotta alan töitä lukema suomalaisiin naisiin pysyi puhtaassa nollassa tai yksi oli ja sille piti antaa sadanviidenkympin laina ja koko yöhön meni viissataa et sain minuutin rykiä ja sitten koko yön oksentaa..

Hampaattomat leijonat väittävät haluavansa rauhaa. Miksi sitten he huorittelevat kaikki muut naiset maan päällä ruotsalaiset, venäläiset, virolaiset, mutta eihän me suomalaiset? Miksi he antavat yö sijan ähälemeille, jotka voivat olla isiksen taistelijoita? Miksi he nauttivat ainoastaan jos miehet tappelevat heistä? Miksi tarja halosta siteeratakseni "ne ovat ne toiset miehet, jotka ne hommat hoitavat". Mitkä ovat hommat? Ei kai seksi hommat? Minkä väriset? Minkä maalaiset? Eihän tämä ole sotaan johdattamista..niin ja saako einsteinin pacifismista edes juttu seuraa suomalaisista naisista? NO EI TODELLAKAAN EIKÖS EINSTEINKIN OLLUT PEDOFIILI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti