maanantai 29. toukokuuta 2017

ELÄMÄ ON PERSEESTÄ!!!

Mauno on onnen pekka kun pääs täältä helvetistä pois.. saatanan tarhapöllö jo hautajaisissa keulimassa valtakunnan ykkösen paikkaa paljain päin.. eihän hän ole edes nainen kun hän on kaksi kautta istunut presidentti..todellakin hän sukupuoleton kumiseva symbaali, joka yrittää hankkia itselleen virtuaaliset munat..

Nauti sitten kesästä näillä surkastuneilla munilla..aamuerektiot tipo tiessään ja kahteen kertaan pöllityty avaimet tuo väkisinkin paranoidiset oireet kehään..myrkytys voi siis todellakin olla jonkun syöttämää paskaa omasta kotiruoasta..kontula täynnä epäilyttäviä paskiaisia..sdp sdp sdp vai persereikäsuomalaiset?

Elämä on perseestä ja kela se viimeinen myrkkypikari.. yritin vielä 2014 tehdä keikka luonteisesti töitä..tienasin 1600 euroa ja kela perii nyt 3300 euroa takaisin työmarkkinatukea + asumistuet päälle eli yhteensä taitaa tulla viiden tonnin potti..ei oikein mun laskuri mene samaan kaavaan..noudatin ainoastaan vuotta liian aikaisin 300 kuukaudessa eli 3600 vuodessa sääntöä ja samassa kuussa..ai jai jai..mun laskujen mukaan kela olisi oikeutettu perimään ainoastaan 800 euroa..elämä ja kela ovat perseestä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti