keskiviikko 17. toukokuuta 2017

SAATANA KELAN TAKIA SÄHKÖT POIKKI!!! 2

Niitten piti maksaa mun sähkölasku ja nyt sitten tuli varoituskirje perintätoimistosta..toimiiks tässä maassa mikään oikeesti kunnolla? muut kun perintätoimistot, hautaustoimistot yms kaikkeen kivaan suomalaiseen toimintaan erikoistuneet..

Jääkiekkoo seuraava idioottikansakunta..taas turpaan kanadalta..on niillä niin isot melat vaan pojat et ei pienen suomen pojat voi muuta kun kaivella toistensa munia ja vikistä..vaan turpaan meinas tulla myös pienemmiltä sveitsin pojilta..

Suomessa uskotaan kaikessa kokoon ja siitä seuraavaan fysiikan lakien mukaisesti sen ylivertaiseen voimaan millä voitetaan asiassa kuin asiassa vaan miksi sitten meinasvat hävitä sveitsille? Olisko kuitenkin niin ettei esimerkiks pallien koko olisi suoraan verrannollinen testosteroni tasoon sillä yksikin palli tuottaa normaalin määrän testosta.. ja suuret vesipallit taas? taikka heikin kolme milliä pitemmät pallit suhteessa pituuteen kuitenkin sama..entä pallien paino ja ikä ja halkaisija yöllä..

Ja mun pitäs saada jo sairasloma päätös kun oon ollu ensinnäkin toistaiseksi sellaisella jo parivuotta ja toisen lääkärin kirjoittamalla määräaikaisesti lokakuusta lähtien..poliittinen vainoaminen ja sdp sdp sdp...eikai adhd täällä kellään? ja paranoidiset ålansonin peräpukamat..

Ja mitä tulee fysiikkaan niin arkiuskomuksessa maan pitäisi olla litteä muutenhan me putoaisimme ja mitä tulee autojen moottoreiden kehitykseen niin 1.6 litraiset tuottavat yhtä paljon hevosvoimia kuin pari litraiset vanhemmat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti