maanantai 3. huhtikuuta 2017

SOKERIRINTAMALLA EDISTYSTÄ 2

Olemme edenneet ja saaneet jo merkittävän läpimurron aamusokereiden hallinnassa.. iltapalat hiilihydraatottomiks ja ruokailun ajoittaminen ylipäätään vuorokaudessa enemmän aikaisemmaksi..tämä on kuitenkin vasta alkua nyt pitää myös testata mielialalääkkeen vaikutus..

Olen käyttänyt cipralexiä kesästä 2014 ja annosmäärä vaihdellut 10 mg ja 20 mg välillä. Nyt täytyy testata sen vaikutusta myös sokeriaineen vaihduntaan ja s-testoon. Uskoisin, että lääkkeellä on epäsuora sokeria nostava vaikutus ja testoa laskeva vaikutus. Monet SSRI lääkkeitä käyttävät lihovat ja sairastuvat diabetekseen ja seksuaalisen halukkuuden väheneminen on yksi yleisimpiä raportoituja haittavaikutuksia.

Eli ei vielä olla hautaan päin menossa olen kuitenkin ehkä säilyttänyt olosuhteisiin nähden melko hyvän seksuaalisen terveyden, josta saan kiittää hyvää ja laadukasta pornoa, jota tulee aina sillon tällöin katseltua. Sokerin nousua ja mieliala lääkkeen lh ta laskevaa vaikutusta voisi verrata lähinnä seksuaalisen halukkuuden kemialliseen hillintään taikka puskuroimiseen. Ehkäpä siitä on ollut jopa jotain hyötyäkin. En usko et kiertäisin enää seduloita jonkun toivottoman suomi pillun perässä.

Nyt siis elämä remonttiin ja kevättä ja kesää kohti ja testosteronit nousuun!!! ainiin ja sokerit laskuun!!! Bipo kuitenkin pysyy päässä ja tarkkaavaisuus pysyy yhtä samanana enkä päihteitäkään aio unohtaa...tosin liikaa ei pidä juoda vaikka pari laskeekin aamusokeria sillä liika laskee taas testoo.. ja vaikka päivällä hiilareita saakin syödä on niissä oltava tarkkana eli tietyn rajan ylittäminen johtaa helposti sokerihumalaan..parhaiten pärjää hyvin niukasti niitä nauttimalla..lähes karppaamalla..

JA PORVAREILLE JA SDP LLE KUONOON!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti