perjantai 7. huhtikuuta 2017

VAALIT 2017

Yleistä kakkaa... juu unohdetaan juuri toteutetut leikkaukset yms.. kaikki niin ystävällisiä toisilleen ja ikävistä leikkauksista suut kiinni.. ylen puheenjohtajatentti sitä tätä ja sdp ltä niin varovaista piileskelyä...no he osasivat toivon mukaan tasapäistää myös itsensä eli valtakunnallinen kannatus tasoissa kokoomuksen ja keskustan kanssa..

Itse olen vasemmistoliittolainen rivijäsen nykyään.. en siis ehdottomasti kaikkea puolueen edustamia asioita allekirjoita.. pietarin metroisku ja tilanne syyriassa lisää epäluuloa ählämeitä kohtaan eikä ihme... periaatteessa muuten olen rasismia vastaan ja tasa-arvon puolella... vaikka pari... feministiä voiskin ajaa ruotsiin..


Vapaus, veljeys ja tasa-arvo myös suomeen!!! Kaikki pitävät näitäkin niin itsestäään selvyyksinä vaan toteutuvatko ne vieläkään suomessa..eivät minun mielestä.. erityisesti sote uudistuksessa olisi hyvä asia joillekkin valinnan vapaus johonkin toiseen terveysasemaan, koska voit olla poliittisesti vainottu nykyisellä asemallasi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti