lauantai 22. huhtikuuta 2017

VANDAALIT HELSINGIN SUURIN TURVALLISUUS UHKA 2

Ehdottaisin muurin rakentamista helsingin ja vantaan rajalle..tai idässä kontulan ja myllypuron..niin suuri ero on ettei niitä enää kontulassa ihmiseksi tunnista vaan enemmän joksikin apinalajiksi...kevät kun on tullut ovat vandaalitkin heränneet kotikoloistaan ja yrittävät reviirinsä laajentamista itähelsingin kautta eli kontulassa viikonloput häiriköitä täynnä.. aivan ninku kontulassa ei olis apinoita jo omiks tarpeiks..

Ainiin se Vantaa on niitä sdp kuntia..ehdottaisin et helsinkiläiset sdp läiset muuttaisivat sinne..sdp paratiisiin vantaalle..siellähän niitä on korso, hiekkaharju...keväisin totta niiden herääminen ja reviirin laajentamis yritykset näkyvät helsingissä..suomessa, pillun saaminen on yhä rahasta ja väkivallasta kiinni..naiset alistuvat järjestelmään missä niillä on lopulta itsellä musta silmä ja heinä luoma anaalissa kiinni..

En niinkään näe tänne muuttaneissa turvallisuus uhkaa muutoin kuin pahalle haisevat somelit, jotka ovat varastelevia pikku nulikoita taikka sdp politiikkaa harrastavia pikku vainoojia uhkaamassa puukkotuksilla ja fatwoilla jos eivät saa varastaa tikkumelliä taikka mennä terveys asemalla ohi jonon yms..terveysasemalla sitten oottaakin neekeri lääkäri ja sairaanhoitaja ja ehdit kuolla ennen kun saat vääräuskoisena alkoholistina mitään hoitoa...

Ainiin muut asiat aamusokeri 8.1 eli ei enää kuolemanvakavaa mut testoo sekin laskee... ja nukahtaminen helvettiä: närästää, munat katoo, eikä minkää asento oo hyvä...sitten kun on nukahtanut kaikki taas muuttuu eli jonkin näköistä nukahtamis pelkoo..en tiedä johtuuko se uniapneasta vai mistä..varmaan helmikuisesta myrkytys yrityksestä ..selvisin taas munieni erikoisominaisuuden takia..ne kun menevät myös myrkytyksen aiheuttamassa stressi tilanteessa puolustusasemiin.. se mitä niistä jäljelle on kesää varten jäänyt ja paljonko apuja tarvitaan on urologin hommia..mut uskoisin et suomesta löytyy lääkäri, joka tekee parhaansa jos työskentelen yrittäjänä aikuisviihde alalla..

Ainiin salainen tiedustelupalveluni on selvittänyt viha ja kannatus ryhmäni: koulutuksella näyttäisi olevan ratkaiseva merkitys älyllisen perus g-tekijän kanssa eli yli satasen porukkaa kokoomuksesta, keskustasta, vihreistä ja melkein 100% vasemmistoliitosta..no itse olen vasemmistoliittolainen..pahimmat viharyhmät ovat: uususkovaiset, feministit, sdp, persereikäsuomalaiset ja kgp ja puolet mustalaisista...ei ne pultzarit..niiltä saa hyviä kukkakauppoja..
ja porvarinulikat siis räklit mitä ne ei saatana yrittäis paskantaa ja kusta..verkossa nytkin joku pikku nulikka yrittää murtautua mun koneelle yhteistyössä varmaan tenkasen markon kanssa..henkisenä tukenaan siltavuoren jammu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti