tiistai 25. huhtikuuta 2017

MUNANMITTAAJA SDP 2

Suomalaiset ovat insinööri kansaa ja tottakai kaikki pitää mitata millimetrin tarkkuudella..todellakin aikakausi on tuonut mukanaan lieveilmiön missä naiset kilpailevat miehistä munanmitassa ja viisi milliä voi ratkaista valinnan...taikka milli...riippuu mihin suuntaan ja mistä milleistä puhutaan..

Sdp ei ole tästä synnistä pois vaikka sen kannattajakunta ei varsinaisesti insinööreistä koostukkaan, mutta mittaaminen ja arvojärjestys pituudessa ja munanmitassa ovat olleet ne mitä nuoruudessani sain tuota aatetta kokea käytännössä..hkn sininen se sdp n ylijumala..se mitä se miehellä on todellisuudessa kylmästä vedestä toverisaunaan mennessä ja seuravalla viikolla koko kaupungin puhuvan siitä..mikkeli kikkelissä vai kikkeli mikkelissä?

No nyt on taas kevät ja munatkin pitäisi alkaa sulamaan vaan minkäs teet tässä räntäsateessa... ei perinnölliset kylmää vastaan taistelevat munat niin vaan kesäkeleille antaudu eli hyvä jos kuukauden saa taas viettää kesää siinä todellisuudessa mikä on suomalaisille naisille miehissä tärkeintä..harmi taas lähdettävä lempeä vaikka viron puolelta etsimään..mun mielestä kun ne vaan toimii ja tuottaa spermaa ja testosteronia pitäs normaalille heteroseksuaaliselle naiselle riittää vaan homotyttöjä nää suomalaiset naiset taitaa olla... ja ihan omasta mielestä näin keväisessä räntäsateessa kun ne menevät pieneen pakettiin niin nehän voi vaikka näyttää kauniimmalta kun se lepattava lerssi ilman hormooneita..

Sdp vaan on sdp ja kovasti yrittävät munille ampua...hyötyykö suomalaiset koko arvojärjestyksen ylläpidosta ja yksilöitten munille ampumisesta mitään? Neekerit osaa päätellä et sinne laittaa iso munaisen miehen niin siitä tulee kuningas.. ja eikös tämä munille ampuminen ole väkivaltaa? SDP? Tarja Halonen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti