maanantai 17. huhtikuuta 2017

SAIKO KUKKA MUNAA PÄÄSIÄISENÄ?

Niin tunkiko joku munansa multaan mielummin kun pilluun? Multamunat, töhnämunat...mitähän vielä? Siitä puhe mistä puute suomalaisilla..Lissee munnoo ja heti sannoo naeset savossa taik aenakin eurojackpotista puolikas...taek sata hehtaaria kaatokelposta mehtöö.. No oli miten oli yhdet pervo juhlat taas ohi...naiset esittää jeesusta..voi kilin jeesuksen vittu...No mut olipahan joillakin varaa pääsiäisenä muuhunkin kun hk n sinisen palvontaan?

Erityisesti keväällä suomalaisten puheet kääntyvät kuten pääsiäisenä kaikki munaan yms..mistä puute? Ovatko hormoonit niin alhaalle tippuneet talven aikana? Vai naeset jo niin kevät kiimassa? En ole maailmalla tavannut suuremmiten savossa väetettyä naesten munanpuute kiimaa..maailmalla ne löytää kyllä banaaneja yms ja vaikka pläräävät mielummin kun yrittävät väittää seksuaalisen tarpeen tyydytyksen olevan juuri paljoakaan vain miehen munasta kiinni enemmän miehestä muuten kyllä..suklaa munista varsinkaan joita suomi on siis nykytietämyksen valossa täynnä savon muata myäte..

Kyllä se totta saattaapi olla että hormoonit ovat savossa alempana kun muualla, koska ylipaino ja diabetes ja depressio ovat sielläpäin myös yleisempiä...myös perinteiset ruoat ja alkoholin käyttö ja tupakointi ja vähäinen liikunta eli ajetaan kaikki matkat pikkukaupungeissa autolla yms...mutta mistä ne tietoteknisesti lahjakkaat pikkutyttöjen jahtaajat, joita täytyy esim. mikkelissä olla kokonainen komppaniallinen ringissä? Ei niitä vaivaa vielä depressio eikä diabetes eikä ylipaino eli ei pikkutyttöjen jahtaaminen olekaan verrannollinen alhaiseen mieshormoonitasoon..olisiko muna ja munan mitta? siinä hk n sinistä ja isä meitää liturgioineen ja irvisteltyine lähimmäisen rakkauksineen..eli ihan ideologinen perusta? SDP?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti