perjantai 15. syyskuuta 2017

VITUKU KU NUKUTTAA§§§

vitu mite voi olla mahdollista et kela laskee toimeentuloa tuloista joita et ole vielä saanut eli kun sossu maksoi toimeentulo tukea aina laskemalla ededellisen kuukauden realiansioista niin kelapa laskeekin sen jo tulevista työttömyyspäivistä!!! mut enhän mää välttämättä oo koko vuotta työtön vaaa pääsenkin jo eläkkeelle..

Niin totta se on et saan kuukaudessa 518 euroo miinus pankin yleensä palvelumaksut eli 508 euroo, josta lyhennän vuokra velkaa satasen ja maksan muutaman kympin omaa osuutta vuorkaaaan.. no nyt kun paljastui et vuorka velkani oli kasvanut kelan takia ja syy kela laskee tuloikseni 550 kuussa, joka perustuu laksennallisesti siihen et maksupäiviä on keskimäärin 21.5 kuukaudessa.. niin näin teoriassa muttei käytännössä, joka pitäisi olla toimeentulo tuen maksamisen 1 peruste eli ottaa huomioon myös pankin palvelumaksut ja se et jokainen päiväraha tulee vasta sen jälkeen kun olette ollut sen neljäviikkoa työttömänä ja näin kun kela laskee sen etukäteen toimeentulo laskelmassa se oikeasti vie muutaman kympin toimeentulosta..

Vittu tosi finni landia... pervoja pedofiilejä kuhisee joka puolella .. kontulassa suhistaan tiihosen ollista jotain.. ANTAIS NYT SAATANA JOTAIN KUNNON MYRKKYÄ JOS OSAISVAT.. ei kun joku idiootti seiso kolmen metrin päässä kaljatölkistään ja kun menin kokeilee sitä oliks tyhjä ja kerättävissä tuli ku joku maailman omistaja se on mun .. tulkaa tänne kontulaan jos haluutte apinoita nähdä ei kannata menna korkeasaareen.. täällä niitä riittää ja ne on joskus ihan hauskojakin..  niin tulikhan se keksittyä näitä apinoita varten jos niistä tulee liian hyökkääviä miten mä tapan joukon kontulalaisia jos mä pääsen täällä tiskaa... vittu siinä sais mennä niitä mummopiruja saatana koko joukko..pesunesteeseen vähän digitalis purppureaa..syanidia ei kannata se höyrystyy..sitä kannattaa tiputtaa yksitellen laseihin ja antaa kuivia..

Ai vittu et taas ramasee no kohan toi aamupala on vedetty niin täytyy lähtee vissiin koisaa takas .. se on vissiin sitä syysväsymystä.. toivottavasti iltapäivästä kirkastuu niin vois puiston penkillä vähän tiirailla nättejä tyttöjä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti