maanantai 11. syyskuuta 2017

LIIAN LYHYT JA PIENIMUNAINEN SUOMEEN!!!

Totta se on viikon keskieuroopasta paluun jälkeen kun taas miettii tätä suomeen liittyvää sosiaalista ongelmaani ja depressiota eli ongelmieni perustaa diabetekseen, bipohäiriöihin yms... suomalaiset mittaavat toisiaan pituus arvoasteikolla.. markkanen ooooh täyssuper kymppi.. tiihonen 168 täys nolla... sitten kun käydään saunassa ja kuiskutellaan kontulan ja myllypuron väen keskuudessa niitä näitä nähtyjä niin..sillähän on semmoset viisvuotiaan munat..meneekö niillä muka joku naista naemaan taeekka töihin?

Ei kun ei ole kysyntää eli pituus ja kikkeliosamaarä kun on nollassa on myös kysyntä nollassa ja sehän ei vaikuta depressioon ja mielialaan..siihen ei sinänsä ole mitään muuta lääketta olemassa kun jättää jäähyväiset koti suomelle ja yrittää pitää itsensä aineenvaihdunnallisesti vähän pulleammassa tilassa(yöllä yleensä munat pullistuu kun on vaan hormoonit kunnossa) tosin tässä pitää poistaa suomalaisten läskiukko (isomies) perversiot, koska ne taas kutistaa munia vaan lisää..niin ja kun ne vaihtelevat vaikka mies hormoonitasoni olisi luonnollisessa max kolmekympissä sinne viisisenttiseen pippeliin tarpeeksi kylmässä ja kovassa stressissä niin eihän tässä maassa elämisessa ole enää mitään järkeä..

Suomasessa töihin pääsee jos olet tarpeeksi pitkä kantamaan rakennukselle lautoja, mutta jos olet savolainen pätkä et pääse ja vielä jos sillä on jotkut silhuetti munat nin johan rupes nyrkki heilumaan kymmenen senttiseltä työjohtajalta, jolla se on erektiossa tasan 15...niin tämä jako pitkiin ja pätkiin ja iso ja pienimunaisiin on osa suomalaista luokkajakoa 2017 ja suomi 100 vuotta!!! Onko pitkä timpuri lyhkästä parempi? En ymmärrä niiden vaikutusta. Taikka pitkä kirjastonhoitaja parempi kuin pätkä. En ymmärrä. Taikka isomunainen ohjelmoija parempi kuin pienimunainen. En ymmärrä.

Niin isomunainen linux insinööri joka on koripalloijan mitoissa on siis se suomalaisen naisen unelma, rahaa, pituutta ja kikkeliosamäärää ja jos niitä nokian osakkeita ja muitakin sukukalleuksia löytyy mökin yms lisäksi nin huh mikä yksilö..niin vastakohtana opiskelu vuosinaan microsoftin office xp n studen licenssillä ostanut tiihonen ei siis pärjää viiden sentin pippelillään vaikka kyrpää erektiossa onkin sentin enempi ja kiinnostusta myös naisen seksuaaliseen tyydyttämiseen toisella tapaa kun linux insinöörillä, jota eniten kiinnostaa se pumppamisesta lähtevä jännä ääni.. niin perinnöt menivät koirahoitolan pakkohuutokaupassa ja mopsit joutuivat mullan alle ja sekös linux insinööriä naurattaa kun eihän tuo tiihonen yletä es donkkaamaan... no ei mut pakko johonkin tyytyä vaikka kansaneläkkeeseen .. siinähän markkaset ja sipilän hallitus maksatte...

Niin ja oikeastaan mitä muuta se on kun aikalailla vajaa älyisten ämmien välistä arvonsa mittaamista missä mitoissa se vierella tallustava uros on..tietty suomalainen nainen voi sen vaihtaa kyl kovassa huudossa olevaan pätkään ählämiin(oragasmin saavat jos se on isis taistelijakin vielä) .. niin maailmalla en löydä toista kansakuntaa missä naiset edes kehtais mitata arvojaan joillakin miesten kikkeleillä..niin venäjällä ne on niitä miesten välisiä juttuja missä isomunainen igor siltavuoren jarmon kanssa panee kanizaa pyllyyn ja ryssä on ryssä vaikka voissa paistais... putin on kyllä enempi pohjoiseen sopeutunut eli pienimunaisten puolella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti