tiistai 26. syyskuuta 2017

APINAT!!!

Onko ihminen apina? on mitään syytä sitä ei ole kieltää sillä apinat ovat ihmistä kiltimpiä ja luonnollisempia.. apinoilla ei ole varsinaisia sotia tosin nekin kivittävät yksinäisiä uroksia naaraitten johdolla yms.. kahakoita ja kahden lauman välisiä yhteen ottoja kyllä voi esiintyä..

Ne eivät syyllisty juurikaan pedofiiliaan, mutta vieraiden lasten tappaminen on niilläkin paheena niinkuin karhuilla.. miksi muuten ihminen on ainoa eläin, jolla esiintyy pedofiiliaa? Ratkaisu on etologinen ja psykologinen. Kuten Freud lääkärinä tutki ihmistä biologisena olentona me kehitymme seksuaalisesti jo lapsuudesta lähtien eikä ole mahdollista ettei latenttina ominaisuutena lapsen seksuaalisuus siirtyisi aikuiseen..näinhän on homoudenkin laita.. me synnymme biseksuaalisina ja kehitymmekin biseksuaalisinä kunnes pikku hiljaa meidän lopullinen seksuaalinen identiteettimme saa muotonsa..

Ihminen kuitenkin myös kehittyy aikuis iällä. Ei enää paljoa. Natsismissa on paljon nuoriin murrosikäisiin miehiin vetoavia maskuliinisia malleja kuten koko natsi tervehdys on kädellä tehty erektio. Omassa elämässäni 11-14 vuotiaana tunsin tuota kohtaan vetovoimaa. Seksuaalisesti 15-19 vuotiaat nuoret naiset tai tytöt kummiksi niitä nyt sitten pitäisi nimittää ovat ne alkuperäiset seksuaalisen himoni kohteet. Alitajuisesti niistä tuskin koskaan pääsen eroonkaan, mutta tietoisesti en juuri alle parikymppisten kanssa pysty edes seurustelemaan. Niin missä se raja kulkee? Voi mies kehittyä vuodella taikka parilla ylös taikka alas...

Mekin olemme kuitenkin eläimiä ja kun me annamme apinalle vallan saa latenttina toimiva pekka homo meissä vallan ja toivottaa kaikki rullaturvat ja ählämit tänne terve tulleeksi taikka siltavuoren jammut laittaa sdp tä tankkiin ja lähtevät pikkutyttöjä saalistamaan... eli homompaa ja viilinpää kohti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti