sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

JENKIT 70


jenkit tekee hyvää siviileille

vittu..ja ryssä on ryssä vaikka voissa paistas... ja ähämähälämämi hälämämälämi luki sitä koraania sitten ärdöäänin persereikä taikka syyrian hallitus..idässä luottamuksen antamista pidetään tyhmyytenä ja sen viisautensa he todistavat keskinäisillä jatkuvilla sodilla ja ihmisoikeusloukkauksilla..

ja länsi täynnä porvarillista persereikää...se ei juurikaan auta ampua vaikka tuhat forcepower ohjusta jos rauhasta meinaa puhua..olihan ne hiroshima ja nagasaki..eikös ne olleet siviiliuhreja..ja taisi aika moni siviili saada napalmia niskaansa vietnamissa.. ja kaks miljoonaa kuolla..niillä kävi huono tuuri oli perjantai ja kolmastoista päivä kun eivät saaneet siviilin siviiliä...

lännessä yritetään kyllä luottaa toisiimme, mutta ruokamyrkytykset sen kun lisääntyvät homo kokkien homoilun ja yleisradion pasasten persereikälyjen myötä..se on sitä porvarillista markkinataloutta..en syö ravintoloissa mitään joskus pari kissankusi olutta tulee juotua..

venäjällä käydessä syön ja juon aina purkkiruokaa... niin mitähän se patteri 65 söi ja millä ne sai liikuteltua 26 tonnin painoset tykit ja ladattua yli kahden sadankilon laakit...huoltokomppanian miehet ei ollu sillon vielä mitään välilihavälimakeja taikka läskimikkosetiä porvarihomoilujen kera keinänänen nuolemassa niitten persereikiä..

löyty tommonen kuva netistä ja ihan uudenaikainen jenkkiarmeijahan tässä taitaa olla taustalla... se on sitä pure jenkki touhua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti