keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Miks pitää herätä 3.56 ?

ai vuttu sano huttusen topi kuopiosta ja housuunsa paskanti vaikkei ollu kello ku 3.56 armeijan puoljoukkueteltassa..saatana mitä savolaissikailua kipinässä.. RIKOLLISTA TOUHUA SURASTAAN PERKELE!!!

niin miks pitää herätä klo 3.56 ? miksi pää yrittää käskyttää meitä valmistautumaan niin aikaisin? eikai vaan sotaan olla menossa ? niiin depressiossa se on paradoxaalista et vaikkei mihinkään pitäisi olla kiire eikä stressiä ja aikaista heräämistä niiin meidän pää käskyttää ruumista tuottamaan noradrenaliinia jo vittu 3.56 eikä unista tarvii taas haaveilla enää tänään ilman ainakaan kunnollista blogger perkele vittu paskaa hanaan touhua..

joo eilen kävi hauska viba kun mulla on näitä blögeja usiampia...on genreltään täysin toisistaan poikkeavia ja niinhän siinä eilen sitten kävi et rinnakkain olleet xm tiedostot menivät sekaisin ja perkele se vasta alotettu neitseellisen puhdas pohjolan luonto sai täytennystä tästä paskaa ja persereikää täynnä olevasta kunniattomasta ja maaailman munattomimmista blögistä..no se oli oikeastaan jopa hauskaa ja terapeuttista kun vittu wordpress taas ei antanut mahdollisuutta poistaa niitä artikkeleita kun yksi kerrallaan ja kaikki paska mitä oon parin vuoden aikana tähän skriivaillu piti otsikot käytä läp..vittu..ai vuttu..

ai vittu sanos erkki perkele eikä sen jälkeen paljon kiroiltas tai tukka pölisis ja ... niin tuli muuten mieleen et sen marokkolaispojan puolustus puheessa on totuutta... meillä on tietynlainen miesten ja naisten välinen sisällisota käynnissä suomessa... sukupuolet ovat vähän sekoittuneet, koska on paljon homoporvareita ja niitten perseennuolija sosialidemokraatteja, jotka ovat kuin naiset konsanaan vain oikein sievä mekko puuttuu..sauli, juha ja kumppanit... Suomen porvaripersereiät OY AB


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti